Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap barmark

23 OKT 2021 20:05
Klubbmästerskap för barmark 2021 blir i Gustafs lördag 13/11 kl 11:00 (under förutsättning att det fortfarande är barmark).
  • Uppdaterad: 23 OKT 2021 20:05

Bangenomgång: 11:10
Första start: 11:30
Bana:
Breda, fina och släta skogsstigar. 4,3 km (canicross 3,1 km). Banan kommer att vara utmärkt med svängmarkeringar som visar föraren rätt väg. Ingen avspärrning kommer att ske. Enstaka större rötter och stenar förekommer på några ställen, så det finns viss risk att kickbike kan skrapa i under vid fel spårval där. Dessa kommer att märkas upp med sprayfärg.
Klasser:
Scooter 1 hund
Scooter 2 hundar
Cykel 1 hund
Canicross 1 hund
Samma klass oavsett herr, dam eller hundras.
Anmälan:
Anmälan helst i evenemanget på Facebook genom att skriva i kommentarerna vilken klass (eller klasser) ni vill köra. Alternativt skicka ett mail till This is a mailto link
Vägbeskrivning:
Sväng av riksväg 70 mot Gustafs. Åk upp mot Mora by. Sväng in på Förgyllarvägen (tredje avtagsvägen till vänster efter 1,5 km). Följ vägen rakt, den övergår sedan i grusväg och går parallellt med järnvägen. Fortsätt 1,5 km till korsningen med en tunnel under riksvägen.

Parkering:
Parkera på lämplig plats efter vägkanten så att andra bilar kan passera. För större bilar finns större ytor 500 m före tunneln (där vägen viker av från järnvägen).

Skribent: Mikael Arnberg
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Södra Dalarnas DHK - Draghundsport
Anette Rönnberg, Ytterbyvägen 7
76392 Hallstavik

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sodradalarnasdh...

Se all info

cykelcentrum

i Borlänge

Medlemmar har 20%

rabatt på skidor, mm

 

 

Vår förening är ansluten till Svenska Spels satsning Gräsroten. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå. Välj oss som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är vi med och delar på pengarna. Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se/grasroten eller genom att ringa Svenska Spels Kundservice på 0770-11 11 11. Backa vår klubb!

 

 Köp Ullmax-kläder via Södra Dalarnas DHK