Hoppa till sidans innehåll

Skridskotullen öppen i helgen 10-11 januari

09 JAN 2015 15:49
Norrviken har fortfarande en fin isyta och isen blir tjockare. I helgen kommer vi att ha uthyrning av långfärdsskridskor, kiosken och slipningen öppen, det kommer även att finnas möjlighet till radieslipning av Siljan sport.
  • Skapad: 09 JAN 2015 15:49

Våra öppettider är 10:00 - 15:00 lördag och söndag, vi har 120 par klassiska långfärdsskridskor med kängor och skenor och ca 25 par med lös häl. De klassiska kostar 80:- att hyra fösta timmen, sedan 20:- per båbörjad 20-minutersperiod. De med lös häl kostar 100:- första timmen, sedan samma som för de klassiska. Vi tar endast kontant betalning och kräver legitimation.

För endast 100:- kan du slipa dina långfärdsskridskor, då bjuder vi dessutom på en kopp kaffe, nu i helgen erbjuder vi även radieslipning från lördag eftermiddag. Det är Jan från Siljan sport som gör radieslipning, det kostar 300:- och vi ordnar så att även Jans kunder får en kopp kaffe.

De som försöker förutsäga vädret tror att det blir blåsigt i helgen, värst på söndag med byar på upp emot 16-17m/sek. 

Vi vill att alla som kan tar tåg eller buss till skridskoturen, från Norrvikens station är det ca en km platt väg att gå och från busshållplatsen Bandyvägen bara ca 300 m. 

Det finns ca 800 P-platser men mitt på dagen brukar det vara i det närmaste fullt, det finns 3-4 personer på parkeringarna som försöker att få P-platserna att räcka till. Det kostar ingenting att parkera, vi anser att det skulle stoppa upp trafikflödet och bli irriterat vid betalningsmomentet, dessutom bor det många i området innanför och deras enda väg är den förbi tullen. Men, det finns en stor orange mjölkkanna på en släde ute på isen, där kan man lägga ett litet bidrag till vår verksamhet om man vill.

Välkomna till Norrviken i helgen hälsar styrelsen i Sollentuna Skridskosällskap !

Skribent: Lennart Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Genom att ange Sollentuna SS som din favoritförening så stödjer du Sollentuna Skridskosällskap varje gång du använder ditt spelkort på Svenska spel.

 

Bli medlem i Sollentuna Skridskosällskap

Dags att betala medlemsavgiften för 2018/2019

 

MEDLEMSAVGIFT för verksamhetsåret 2018-04-01 – 2019-03-31

Medlem - 250:- Stödmedlem - 150:-   Familj - 500:-

Sätts in på plusgiro 881643-1

Medlem är den som är aktiv som åkare eller funktionär.

Stödmedlem är övriga medlemmar.

Familj, alla skrivna på samma adress. Uppge namn och personnummer på samtliga.

Medlemsregistret finns numera digitalt på RF:s Idrott online, därför måste vi ha personnummer på alla medlemmar.

Sida om norrvikenssjöisbana på Facebook

Här kommer du att hitta aktuell information om Sjöisbanan och vad som händer i skridskotullen när säsongen kommer igång. Det är en öppen grupp där alla kan lägga upp sina observationer, bilder, åktider med mera, bara att gå in och gilla.

Sollentuna Skridskosällskap på Facebook

 

Postadress:
Sollentuna SS - Skridsko
Vänortsstråket 31
19161 Sollentuna

Kontakt:
Tel: +468964630
E-post: This is a mailto link

Se all info