Hoppa till sidans innehåll

Delad pott i helgen

25 MAJ 2014 22:30
En seger mot Karlskoga
  • Skapad: 25 MAJ 2014 22:30

Helgens möte med Karlskoga slutade med en vinst och en förlust. Första matchen inleds med bra defensivt spel från båda lagen, i den andra inningen kunde vi dock springa in två poäng och därmed komma i förarsätet. I den fjärde inningen blir det ett poäng till och redan i den femte inningen fastställs slutresultatet till 4-0, resterande fyra innings blir poänglösa. Eddie höll Karlskoga stången i sex innings och Kalle avlöst honom. Inga errors registeras för något av lagen och störst behållning från matchen förutom de 2 poängen var ’Pandas’ diving catch på centerfield.

Den andra matchen inleds med att Karlskoga tar en tidig ledning med 2-0, i tredje inningen kommer vår replik med en insprungen poäng. Ställningen 1-2 står sig till den 5 inningen då Karlskoga gör ett ryck med 2 nya poäng. 1-4 blir 3-5 när vi går in i sista inningen, tyvärr kan Karlskoga göra ett ordentligt ryck med 5 nya poäng och fastställer slutresultatet 3-10. Även denna match slut errorlös.

Vi har nu spelat 10 matcher, när vi mött Leksand borta nästa helg, så har vi även mött seriens alla lag. Vi har fortfarande häng på slutspelsplatsen och den ska vi kämpa hårt för. Nästa hemmamatch blir inte förrän lördagen på Killebom den 5 juli mot de regerande svenska mästarna Stockholm. Innan dess ska vi förutom möta Leksand även möta Karlskoga och Göteborg i ytterst viktiga bortamatcher.

Skribent: Johan Nilsson
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia....

Se all info