Hoppa till sidans innehåll

Elitserien 2014

14 SEP 2013 21:59
Alby besegrades i två raka matcher
  • Skapad: 14 SEP 2013 21:59

Sölvesborg Firehawks är klart för Elitserien 2014 efter segrar mot Alby.

 

Dagens första match inleddes med att vi vinner de två första inningarna med 2-0 och i den tredje tar vi 2 nya poäng och har därmed en ledning med 6-0 när Alby ska upp och slå. Mitt i inning blir Kalle skadad och Rickard Ö tar över och avslutar inning, innan den är slut har Alby reducerat till 6-4. I den fjärde inningen tar vi 2 nya poäng och utökar ledningen. Alby får nu lite momentum och tar tre nya poäng vilket ger oss en ledning med 8-7 när vi går in i femte inningen. Vi tar tre nya poäng och får lite andrum, när det är Albys tur att slå får de möta Kim som byter av Rickard. Kim pitchar stark och släpper bara en poäng till i matchen och då vi tar två nya poäng i toppen av nionde fastställs slutresultatet till 13-8.

 

Match två inleds med Richard L på kullen. Vi tar ledningen med 1-0 i första inningen, vilket vi utökar i den tredje inningen då vi tar hela 5 poäng. Inningen inleds med att Kim slår en trippel, Segre följer upp med en double. Fjärde inningen ger en poäng per lag och femte inningen blir poänglös för båda lagen. När vi går in i den sjätte och näst sista ordinare inningen leder vi med 7-1. Masoud springer in ytterliggare poäng och det känns tryggt när Alby ska upp å slå. De tar först in poäng och med två man på baserna slår Alby en Homerun och helt plötsligt är det lite nerv, när ledningen helt plötsligt bara är 3 poäng. Vi reder ut stormen och tar en till poäng i sista inningen och till slut kan Mulle göra sista bräningen och avancemanget är klart.

 

Laget har gjort två fantastiskt bra matcher i dag och alla är värda en stor eloge. Alla i klubben ska ha en stor eloge, för det arbete som lagts ner för att nå vårt mäl.

 

Vi passar även på att gratta Stockholm Baseboll som idag tog hem SM-guldet, vi hoppas vi kan vara där i toppen någon gång framöver.

Skribent: Johan Nilsson
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia....

Se all info