Hoppa till sidans innehåll

Firehawks cup

01 OKT 2018 09:13
Första upplagan av Firehawks cup
  • Skapad: 01 OKT 2018 09:13

Under lördagen arrangerade vi Firehawks cup, en u15 turnering där förutom vi även Skövde och Malmö deltog. Turnering spelades i strålande solsken, dock var det kyliga vindar som svepte fram över Deer Creek Park denna dag. I första matchen möttes Malmö och Sölvesborg. Malmö tog ledningen i första inningen med 5-0, vi lyckas tyvärr inte komma tillbaka efter den starten och matchen slutar 10-5 till Malmö.

Match två spelas mellan Malmö och Skövde, vilket blev en jämn historia där Skövde var i ledningen länge men Malmö vände på steken och vann till slut med 6-5.

Sista matchen för dagen spelades mellan Sölvesborg och Skövde. Vi har en dålig ovana att starta första inningen svagt, vilket också blev fallet i denna match. Skövde kunde rycka åt sig en ledning genom deras heta slagträ. Vi kämpar oss sakta tillbaka men lycka inte komma längre ikapp än till 6-7.

Grattis till Malmö som segrade i första upplagan av Firehawks cup. Tack till båda lagen för att ni kom ner och gjorde denna turnering med oss. Tack till alla föräldrar som grillade, stod i kiosken och skötte resultattavlan m.m. Stort tack till Jan-Mikael Johnson som dömde matcherna på ett förträffligt sätt.

Vi har fått mersmak och hoppas kunna arrangera Firehawks cup även framöver.
Skribent: Johan Nilsson
E-post: Adressen Gömd
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia....

Se all info