Hoppa till sidans innehåll

Slutspelsklart

10 AUG 2014 12:35
På lördag åker vi till Stockholm
  • Uppdaterad: 14 AUG 2014 18:51

Efter en vinst mot Leksand under lördagen blev Firehawks klara för slutspel. Den första matchen inledd Leksand bäst och släppte aldrig in oss riktigt i matchen. De tog poäng  efter hand och fyllde på sin ledning. Inför sista inningen hade de 6-1, men det blev lite nerv då hökarna fick laddade baser, men tyvärr fick vi bara in 2 löpare och matchen slutade 6-3 till Leksand.

 

Efter en paus på 30 minuter där hökarna kunde samla sig och ladda för en viktigt match, seger och slutspel, förlust och kvalmatch mot Göteborg. Matchen kunde inte börjat bättre, tre snabba bränningar av Leksandspelare och vår tur att slå, Eddie tar sig ut på bas och Chrisitan går upp för att slå och med ställning 1 ball och 2 strikar, då svingar Christian för kung och fosterland och slår en Homerun, som säkerligen klarat Green Monster som det såg ut, två viktiga poäng in och en perfekt start. Där på följer en jämn match med få misstag som vi till slut vinner med 4-2 och blir klara för slutspel mot Stockholm. Vi hamnar på samma poäng som Karlskoga, men då vi har 3-1 i matcher i inbördes möte, får vi slåss om medaljer, medan de kvalar neråt mot jumbon Göteborg.

 

Vi möter som sagt Stockholm (21 vinster och en förlust), vilka vi förlorat 4 av 4 matcher i år, enda lag som slagit Stockholm i år är Leksand som gjorde det på sin hemmaplan. Det blir en tuff uppgift men inget är omöjligt, första matchen i Stockholm förlorade vi med endast 0-2 så med lite tur och något ess i rockärmen från Kalle Knutsson så kan vi säkert vinna en eller två matcher. Semifinalserien avgörs i bäst av tre matcher.

Skribent: Johan Nilsson
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia....

Se all info