Hoppa till sidans innehåll

ÄNTLIGEN

17 MAJ 2014 21:48
Två segrar mot Göteborg
  • Skapad: 17 MAJ 2014 21:48

Så kom då våra första vinster i årets upplaga av Elitserien. Göteborg besökt deer creek park i strålande solsken, men vi var ofina nog att låta gästerna åka hem tomhänta. Första matchen inleds med att vi tar en betryggande 6-0 ledning redan i den andra inningen. En ledning som innebär att vi kan spela mer avslappnat och vi slipper att jaga. Detta visar sig även när den gäller errors, för första gången i år registerar vi 0 errors, Göteborg bokas för 2. Förutom mycket bra pitcning av
Eddie, visar våra 14 hits att vi även slog väldigt bra idag. När Eddie lämnar över till Kalle efter 6 inningar har vi en ledning på 12-1. I sjunde inningen släpper vi 3 poäng, men det hinner aldrig bli nerv i matchen utan vi kan ta 2 nya poäng och matchen avslutas där, då vi har 10 poängs övertag, slutresultat 14-4.

I den andra matchen tar vi ledningen i första inningen, men Göteborg replikerar direkt i andra med tre poäng och går upp i ledningen. Denna ledning står sig till den femte inningen då vi vänder på steken med 6 nya poäng, Vi fyller på med en poäng till i sjätte och Göteborg snyggar till siffrorna i sjunde och fastställer slutresultat 9 -4  till oss. Den andra matchen innehåller lite fler errors och mindre hits, men vad gör väl det när det resulterar i en vinst.

De båda vinsterna resulterar i att vi passerar både Göteborg och Karlskoga i tabellen, Karlskoga som för övrigt besöker oss nästa lördag kl 13:00. I tabellen kan vi se att Stockholm leder överlägset, som förväntat. Leksand ser ut att bli utmannare till Stockholm och övriga slåss om plats 3 och 4. Anmärkningsvärt är dock att fjolårsfinalisten Karlskoga ligger näst sist i en haltande tabell, de har dock möte topplagen, men jag tror det är en missräkning för värmlänningarna. 

Skribent: Johan Nilsson
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia....

Se all info