Hoppa till sidans innehåll

Delad pott i Malmö

16 JUN 2013 22:48
Första förlusten ett faktum
  • Skapad: 16 JUN 2013 22:48

Lördagens möte mot Malmö slutade i en vinst (9-5) och en förlust med (4-9). Första matchen inledde Kalle på kullen och tog hela matchen. Efter en dålig inledning kunde vi vända på matchen i den femte inningen för att sedan inte släppa förarsätet. Den andra matchen pitchar Richard och vi inleder bra med en 2-0 ledning direkt, men sedan börjar vi slarva, tappar skärpan och gör många misstag. Malmö kommer i kapp och kan utjämna, och i tredje och fjärde inningen tappar vi mer, vilket vi inte orkar ta ikapp. Skillnaderna var att Malmö gör sina misstag i första matchen och vi gör våra i andra vilket resulterar i en seger var.

 

I första matchen visar Segre fina taktiker genom att bränna när Malmö försökte stjäla till andra. Båda pitcherna gjorde bra matcher, Kim, Segre och Kofi stod för stabil slagning.

 

I den andra matchen i serien så vann Tranås båda matcherna klart mot Göteborg. När serien startar igen 27 och 28 juli kommer vi ha fyra mycket viktiga matcher mot Malmö borta och Tranås hemma. Vi går för 4 segrar, 3 skulle vara okej, under 2 är inte godkänt. Nu väntar uppehåll i seriespelet, men vi kommer fira 25-årsjubiliuem och troligtvis spela match i samband med det, kanske blir en träningsmatchen innan serien startar upp igen.

Skribent: Johan Nilsson
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia....

Se all info