Hoppa till sidans innehåll

Inför Akademin

30 APR 2014 22:39
Imorgon är det elitseriepremiär
  • Uppdaterad: 30 APR 2014 22:41

I morgon inleder vi vårt elitserieäventyr med dubbelmötet hemma mot akademin från Leksand.

Akademin

Akademin består av juniorspelare som går basebollgymnasiet i Leksand. För att utveckla dessa spelare mer har de under tre säsonger spelat i elitseriens och spelat matcherna under våren. Akademin gjorde entré i elitserien säsongen 2011 och spelade då 14 matcher och det blev en seger det året mot Alby. Säsongen 2012 blev det 3 segrar på 14 försök, segrarna kom mot Gefle, Leksand och Alby, även ifjor blev det tre segrar två mot Göteborg och en mot Alby. Det är ett ungt och talangfullt lag vi möter och det gäller för oss att vara på tårna.

 

Firehawks

Flera spelare har varit iväg på träningsläger i Florida och vintern har varit fylld med träning därför är vi väl rustade för säsongen. Det finns en del småskador i truppen men inget som oroar. Eddie har nu hållit sina första träningar och slipar på detaljerna. Det är viktigt för oss med en bra start på elitserien och vi hoppas på två segrar imorgon.

 

Förutom bra spel, så hoppas vi på fint väder och mycket publik. I morgon kommer kiosken vara öppen där ni kan köpa korv, dricka och lite godis. Under matchen kommer vi ha publikvärdar som cirkulerar, fråga dem om ni undrar något över regler eller spelet. Vi kommer även ha en tävling där det gäller att kasta hårdast, den som har hårdast kast efter grundsäsongen får ett fint pris. Speakern kommer meddela var och när tävlingen börjar. Ni betalar ingen entré för att se våra matcher, men ni får gärna lägga ett bidrag i vår frivilliga entrespann.

 

Nästa hemmamatch är söndagen den 4 maj kl 1200 mot Sundbyberg Heat

Skribent: Johan Nilsson
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia....

Se all info