Hoppa till sidans innehåll

Två segrar i helgen

20 MAJ 2013 12:05
Malmö fick vända hem tomhänta
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2013 13:00

Det två vinsterna i Tranås följdes upp av ytterligare två mot Malmö, 6–1 och 11-9. Första matchen inledes på den regnvåtaplanen med bra defensivt spel från båda lagen. Vi hade svårt att komma ut på bas, men det lossnar lite i tredje inningen, tyvärr får vi inte hem löparen på tredje basen, utan lämnar han där. I den fjärde inningen får vi äntligen våra första två poäng, vilka följs upp av 2 till i både 5: och 6:e, Malmö snyggar till siffrorna i sista med en insprungen poäng, segern var dock aldrig hotad. Kalle pitchar hela matchen och strikar ut 6 stycken. Panda, Segre och Kofi slår 2 hits var.

Andra matchen inleder vi lite bättre och vi har en stabil ledning med 7-1 när vi går in 6:e inningen och det är bara för oss att knyta ihop säcken, tyvärr blir det inte så. Malmö får momentum och börjar plocka poäng efter poäng, Rickard som har pitchat mycket bra blir avlöst av Panda. Dock finns inte kraften kvar i den armen efter att han kastat från outfield och hem för att bränna löpare i poängläge. Panda hinner med 3 slagmän innan Kalle återkommer till kullen för att avsluta matchen. När vi väl fått tre brända har Malmö tagit ledningen med 8-7. Vi vänder dock på steken när det är vår tur att slå och springer in 4 poäng och matchen vinner vi till slut med 11-9.

Två riktiga lagsegrar där alla gjorde ett riktigt gott jobb. Finns många bra prestationer att lyfta fram, Segre och Kofi med 4 hits, Pandas kast från Outfield och hem, Mulle vigare an Bruce Lee, Kevins kast från 3:e till 1:a, Jeppe som tog hand om en hel inning själv, Rickard och Kalle på kullen, Bridgebob och Jesse på outfield, Janne för coachandet, känns som jag glömt någon, kan inte komma på vem, men oavsett alla gjorde ett bra jobb.

På söndag åker vi till Göteborg  för att möta deras b-lag, två segrar där och det ser riktigt bra ut.

Firehawks mot elitserien!

Skribent: Johan Nilsson
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia....

Se all info