Hoppa till sidans innehåll

Två vinster och två förluster

29 JUL 2013 00:01
Helgen började i moll, men slutade i dur
  • Uppdaterad: 29 JUL 2013 21:02

Efter två förluster mot Malmö på lördagen var vi tvungna att vinna båda matcherna för att sitta i förarrsätet när upplösning av seriespelet närmar sig. Första förlusten i Malmö skrevs till 6-10 och kollar man på statistiken så har vi 7 errors mot Malmös en. Den andra förlusten skrevs till 7-9 efter att vi hämtat in 4 poäng i sista inningen. Statistiken säger 5 errors för oss och 2 för Malmö, vilket ger ett jämnare resultat. Vi lämnar förlusterna bakom oss och ser tillbaka på tre segrar och tre förluster mot Malmö i år.

Söndagens matcher var roligare för vår del. Första matchen vann vi med 4-3, en knapp seger kan synas men det var säkert hela vägen, bra defensivt spel och bra pitching var den röda tråden. Som en jämförelse kan sägas att errorna blev 4-4. Helgens sista match kunde vi komfortabelt vinna redan efter 5 innings med 2-13.

Helgens spel gav hyfsad utdelning poängmässigt, vi leder fortfarande serien efter att förlorat den efter våra förluster mot Malmö. Vi kommer nu möta Göteborg B hemma två helger i rad och där måste vi se till att deras vinst nolla fortsätter så vara. Säsongen avslutas med match borta mot Tranås, där minst en seger måste bärgas för att vi ska kunna bli bästa etta och få fördel i kvalet. Det kommer bli spännande i Augusti, men vi ska tillbaka.

Skribent: Johan Nilsson
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia....

Se all info