Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Lördagen den 21 november hölls det extra förbundsmöten inom Svenska Amerikansk Fotbollförbundet (SAFF), Svenska Baseboll och Softbollförbundet (SBSF) samt Svenska Landhockeyförbundet (SLHF).
 
Det är dags att lämna in Årsrapport för 2020. I rapporten anger föreningen medlemsantalet för 2020 och svarar på tre frågor kring verksamheten. Rapporten önskar vi inskickad senast 31 december 2020
 

Seriekonferens 2021

(2020-11-16 12:51)
Årets seriekonferens går av stapeln söndag 29:e November och blir förstås annorlunda, vi i TK kommer att sända via Teams fmellan kl 13-17.
 
På grund av covid-19 kommer vi inte att kunna ses fysiskt i år, så istället kommer ni att ha möjlighet att anmäla ert intresse för landslagsspel digitalt. Detta gäller både nuvarande landslagsspelare så väl som alla nya spelare.
 
Härmed kallas samtliga medlemsföreningar och medlemsdistrikt till Svenska Baseboll och Softboll Förbundets extra förbundsmöte (nedan kallat årsmöte) som äger rum lördagen den 21 november kl 12:00.
 
22 tjejer från både junior och seniortruppen visade i helgen på Bosön att de är på god väg att nå de mål som aktuella för landslagsspelare.
 
I helgen genomförde landslaget i Herrsoftboll årets sista planerade gemensamma träning, på Bosön i Stockholm.
 
Från och med den 15 oktober kan föreningar ansöka om kompensationsstöd för ekonomiska konsekvenser av Coronapandemin. Stödet gäller det andra halvåret (kvartal 3 och 4) 2020.
 

Herrsoftboll i Göteborg

(2020-10-06 16:10)
Helgen som gick hade Softbollherrarna ännu ett läger i Göteborg, denna gång med Pitchers & Catchers från Landslaget.
 
Sista helgen i september genomfördes i Alby den fjärde upplagan av Stockholm Softball Open, en fastpitch turnering för herrar som har etablerat sig och växer. Det är ett nyckelevenemang för utvecklingen och spridningen av herr-softbollen i landet.
 
Även om coronapandemin satte käppar i hjulet för alla sommarens aktivitet så är det en rolig och fartfylld höst som väntar våra landslag.
 
Välkomna till årets andra och sista öppna breddläger för softbolljuniorer!
 
Efter helgens JSM-finaler står det klart att Örebro Eagles tog hem JSM-titeln i softboll och Rättvik Butchers JSM-titeln i baseboll.
 

JSM avgörs kommande helg.

(2020-09-21 11:56)
Våra svenska juniormästare ska koras kommande helg. Softbollen avgörs i Enköping, basebollen i Sundbyberg.
 
Samtidigt som Svenska Mästare i softboll och baseboll skulle koras denna helg, jobbade herrlandslaget i softboll med hitting plans och individuella analyser av spelarnas sving, och byggde vidare på den goda lagandan.
 
   contact-follow-mail-tel-60x60    contact-follow-facebook-60x60

 

       ZCaehH3Y5Fe-Jdxke13l

 

jkP8nROWExj8_AAAnVx4

 

mlbcom_200

 

svea_170x140

Postadress:
Sölvesborgs SBC - Baseboll och Softboll
Karl Knutsson, Stibyvägen 265-10
29495 Sölvesborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: karl.knutsson@telia.com

Se all info