Hoppa till sidans innehåll

Kick off 2019 - noteringar

05 MAJ 2019 18:17
Våren är här och vi invigde träningssäsongen på riktigt med en gemensam golf-kick off den 5 maj. Många mötte upp och åt korv, drack kaffe, åt kakor, spelade, lekte och lyssnade på information från ledarna. Några noteringar hittar du här...
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2019 19:47

Vi kör samma grupper som tidigare år:

  • Team Sommarro. För de som tränar och spelar golf mycket och är ute och tävlar.
  • Äldre juniorer och Yngre juniorer. För alla från cirka 9 år och uppåt. Grupptillhörighet beror på ålder, spelskicklighet och var kompisarna finns. Båda grupperna tränar samma dagar: tisdagar och onsdagar. Yngre samlas 16:45 och tas emot av föräldrar för samling och uppvärmning, träning med tränare 17:00-18:00. Äldre samlas 17:45 och sköter uppvärmning själva, träning med tränare 18:00-19:00.
  • Golfkul. För alla unga nybörjare. Vi kommer att kalla till 2-3 samlingar för Golfkul med början i slutet av maj för att se hur intresset är. Därefter tas beslut om hur vi går vidare. Mer info kommer.
  • Tjejgrupp. En grupp för tjejer som kompletterar de vanliga grupperna.

Spel på banan på fredagar kommer att få ett bättre upplägg i år. Det bygger på att föräldrar är med och ser till att juniorer som samlas kommer ut på juniortider 17.00, 17.10 och 17.20. Vi kör på ett rullande schema med föräldrar i gruppen Äldre juniorer. Martin Rosén och Michael Vidman ansvarar då det kommer spelas tävlingar i olika former, både individuellt och i lag.

Information skickas ut via epost och/eller publiceras på hemsidan. Om ni inte får informationen i er mailbox, meddela då den epostadress som gäller till This is a mailto link.

Alla medlemmar har ett eget golf-id för inloggning på Min Golf, där man bokar tider för sällskapsspel och anmäler sig till tävlingar. Om du inte vet ditt id, epostar du till This is a mailto link så får du hjälp. Om du vet ditt id, men inte lösen, så kör du "Glömt lösenord" och om du inte får något återställningsmail, så epostar du This is a mailto link med den epostadress du vill koppla till golf-id:t.

Skribent: Emil Mossberg
Epost: Adressen Gömd

Guldsponsorer

 

Rejlers

Prefabmontage

Tröjsponsorer

Vänerexpressen

Specialsponsorer

Avis

Ange Sommarro JGK när du hyr bil av Avis Karlstad och få 25% rabatt!

Predikt

Predikt sponsrar Predikt Matchtävling 2019 på Sommarro. Hälften av alla startavgifter går till juniorklubben. Anmäl dig här.

Vill du bli sponsor och bland annat synas här?

 

Postadress:
Sommarro Junior Golfklubb - Golf
Flygfältsvägen 1
65230 Karlstad

Kontakt:
Tel: +4654159015
E-post: This is a mailto link

Se all info