Hoppa till sidans innehåll

Att vara medlem i Spånga IS Fotboll


En förening är en samling människor som delar samma intresse och hos oss är det fotboll!

Som medlem i föreningen har vi alla ansvar att göra en insats för att kunna genomföra all verksamhet som föreningen erbjuder.

Några är ledare för lag, andra hjälper till i kiosken, vissa lägger ner tid för att få sponsorer att stötta föreningen, vi har cupgruppen och arrangerar valborgsfirandet på Gläntan. Att alla hjälps åt och gör en liten del var är exakt vad en förening är.

Att vara spelare i Spånga IS Fotboll

Som spelare i föreningen får du roliga träningar där utbildade tränare tar hand laget. Ni spelar matcher, åker på träningsläger och cuper. Som spelare ska du alltid vara juste mot både lagkamrater, motståndare och domare.

Att vara idrottsförälder i Spånga IS Fotboll

Som idrottsförälder kommer du att, förutom att sötta ditt barns fotbollsutveckling, bidra ett par gånger om året i föreningens olika aktiviteter.

Valborgsfirande, försäljning i kiosken på Spånga IP och städdagar på Gläntan är några exempel på uppgifter där vi alla hjälps åt och gör en insats. Eftersom vi är är flera tusen föräldrar i föreningen så blir antalet gånger man hjälper till per år väldigt få men oerhört viktiga.

Vi rekommenderar alla föräldrar att själva bli medlemmar i föreningen för att få samma rättigheter att rösta och påverka föreningens verksamhet. Det går inte att överta sitt barns rösträtt.

Att vara ledare i Spånga IS Fotboll

För att kunna bilda lag behövs minst tre föräldrar som tar ansvaret som ledare och lagledare. Det betyder att ledare i Spånga IS Fotboll är helt ideella och använder sin fritid till att gå utbildningar, träna lag och leda matcher.

Så blir du medlem

Först kontaktar du kansliet och meddelar att du vill vara en del av Spånga IS Fotboll. Därefter betalar du medlemsavgift. När den är betald är du medlem.

Avgifter 2016

     
 

Medlemsavgift

Spelaravgift

Representationslag

Kaninbursligan

450

550  

5-manna

450

750

 

7-manna

450

950

 

9-mannna

450

1350

600

11-manna

450

1350

600

Senior

450

  600

Medlemmar

450

   

 

     

 

 

   
       

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No pay - No play
Medlemsavgift betalar man varje år. Fakturan skickas ut till dig i början av november och ska vara betald senast den 31 december. Om fakturan inte blir betald är man inte längre medlem och har inte rätt att vara med i föreningens olika aktiviteter. Så fort fakturan är betald är man välkommen tillbaka.

Uppdaterad: 17 MAR 2016 13:18

intersport_logo
adidas_logo
 SvS_Grasroten_fo╠êreningsmtr_Splash
 
     Apec tryck
Handelsbanken
kåges
Sigge Cykel
fruktdealen

ÅJ Distribution utformar skräddarsydda lösningar
för våra kunders kampanjlogistik och minskar kundens omkostnader samtidigt som vi ökar kampanjens kvalitetssäkerhet.

Begner Agenturer
SISU_177X177
Lionsfot framsida

Postadress:
Spånga IS FK - Fotboll
Box 8008
16308 Spånga

Besöksadress:
Spånga Center Stormbyvägen 2-4
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link