Hoppa till sidans innehåll

Katti håller ordning på ekonomin under sommaren!

08 JUN 2017 18:21
Från och med måndag har vi ett nytt ansikte på kansliet. Katti Ottosson är personen som älskar att hålla ordning och reda på siffrorna!
  • Skapad: 08 JUN 2017 18:21

 

Katti är 38-åringen som är född och uppvuxen i Skåne men som de senaste 18 åren har kallat Stockholm sitt hem. Med tre fotbollsintresserade bröder och en sambo som gärna åker till England och kollar fotboll har hon hängt med i fotbollssnacket men aldrig spelat själv.

En mer strukturerad företagsekonom får man leta efter men hos Katti finns även en stor portion härlig humor och hon kombinerar ekonomyrket med en karriär som musiker och skådespelerska.

Från och med måndag tar hon hand om föreningens hela ekonomiska hantering och det är till henne ni vänder er med alla ekonomifrågor och uppgifter. Hennes tjänst är en konsulttjänst på 50% fram till den 15 augusti, vilket innebär att hon kommer att finnas på plats 2,5 dag i veckan. Ni når henne på This is a mailto link eller 08-761 10 11.

Föreningen är också igång med en rekryteringsprocess för att till hösten ha en permanent lösning på plats på kansliet för den ekonomiska hanteringen.

 

 

Skribent: Milou Werth
Epost: Adressen Gömd

intersport_logo
adidas_logo
 SvS_Grasroten_fo╠êreningsmtr_Splash
 
     Apec tryck
Handelsbanken
kåges
Sigge Cykel
fruktdealen

ÅJ Distribution utformar skräddarsydda lösningar
för våra kunders kampanjlogistik och minskar kundens omkostnader samtidigt som vi ökar kampanjens kvalitetssäkerhet.

Begner Agenturer
SISU_177X177
Lionsfot framsida

Postadress:
Spånga IS FK - Fotboll
Box 8008
16308 Spånga

Besöksadress:
Spånga Center Stormbyvägen 2-4
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link