Hoppa till sidans innehåll

Spångamodellen


Spånga IS Fotboll erbjuder en kvalitativ fotbollsverksamhet från knatte till senior, så att dessa individer kan utvecklas som spelare och medmänniskor.

 

Vår vision - ett sätt att utvecklas, ett sätt att umgås

Spånga IS Fotboll är en förening där man utvecklas som människa, ledare, företagare och fotbollsspelare i en trygg miljö med glädje och gemenskap. Föreningen möter individens behov av utveckling och utbildning och ledare och spelare stannar kvar länge i föreningen.

 

 Det är många som hjälps åt och engagerar sig i föreningens arbete vilket gör att vi ständigt utvecklar och anpassar verksamheten och är en stabil och jämlik förening både när det gäller verksamhet och ekonomi. Vi har rätt förutsättningar att bedriva all verksamhet. Ändamålsenliga träningsytor, samlingslokaler, material och resurser.

 

 Att vara verksam i och samverka med föreningen uppfattas som positivt av såväl medlemmar som organisationer och företag.  Spånga IS Fotboll har ett gott rykte och föräldrar känner sig trygga i valet av Spånga IS Fotboll som klubbtillhörighet för barn och ungdomar. Det gör att föreningen har en stadig tillströmning av spelare, ledare, ledamöter och sponsorer.

 

Vår värdegrund - en blå tråd för hela verksamheten

För att vi tillsammans ska kunna leva upp till vår verksamhetsidé, vision och följa våra värderingar har föreningen tagit fram Spångamodellen. I häftet beskrivs allt ifrån hur vi ska vara mot varandra, policy som gäller till hur vi ska bedriva spelarutbildning så att alla spelare får utvecklas och umgås utifrån sina förutsättningar och behov.

I Spångamodellen kan du läsa om:

  • Hur vi organiserar vår barn- och ungdomsfotboll
  • Den blåa tråden i spelarens fotbollsutbildning
  • Hur vi förväntas agera och spelare, ledare eller förälder

 

Spångamodellen är tillfälligt borttagen från hemsidan, under hösten och vintern 2016 pågår arbetet med en reviderad modell som tas i bruk under inledningen av 2017. Vid frågor kring arbetet eller den kommande modellen, kontakta Stefan Sundbeck på This is a mailto link

Uppdaterad: 13 OKT 2016 14:42

intersport_logo
adidas_logo
 SvS_Grasroten_fo╠êreningsmtr_Splash
 
     Apec tryck
Handelsbanken
kåges
Sigge Cykel
fruktdealen

ÅJ Distribution utformar skräddarsydda lösningar
för våra kunders kampanjlogistik och minskar kundens omkostnader samtidigt som vi ökar kampanjens kvalitetssäkerhet.

Begner Agenturer
SISU_177X177
Lionsfot framsida

Postadress:
Spånga IS FK - Fotboll
Box 8008
16308 Spånga

Besöksadress:
Spånga Center Stormbyvägen 2-4
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link