Hoppa till sidans innehåll

Handelsbankens Sommarfotbollsskola


OBS! Anmälan via hemsidan är stängd då sommarfotbollsskolan v.24 är fulltecknad. Se även Talangfotbollsskolan i augusti för barn födda 2005-2007 i menyn till vänster, där finns i dagsläget några platser kvar.

 

Spånga IS Fotboll i samarbete med Handelsbanken bjuder in till sommarfotbollsskola för spelare födda år 2005-2010!

Inled sommaren med Spånga Fotbolls populära sommarfotbollsskola! I år är alla barn födda 2005-2010 välkomna att starta sommaren med våra härliga ledare.

På sommarfotbollsskolan får ni en vecka med massor av skoj och bollträning. Varje dag tränar barnen på grunderna i fotbollsteknik och stor vikt läggs vid att ha en rolig vecka tillsammans.

 

Tid och datum

Sommarfotbollsskolan hålls på Gläntan måndag till fredag vecka 24 (12-16 juni) mellan klockan 09.00-15.00. Kostnaden för denna vecka är 1250 kr och då ingår paketet med träningströja från Adidas, vattenflaska och fotboll till varje spelare.

Vi serverar varm lunch samt frukt till mellanmål varje dag.

 

Anmälan

Anmälan via hemsidan är stängd då sommarfotbollsskolan v.24 är fulltecknad. Är ni intresserade av eventuella reservplatser så skicka ett mail till This is a mailto link med spelarens namn, personnummer och kontaktuppgifter till vårdnadshavare så hör vi av oss med erbjudande om plats när/om dessa uppstår. Se även Talangfotbollsskolan i augusti för barn födda 2005-2007 i menyn till vänster.

Anmälan gör du på via anmälningsformuläret i menyn till vänster eller genom att gå direkt till anmälningsformuläret via länken  här!  Du får efter anmälan en faktura via mail som ska vara betald i tid för att anmälan ska gälla (fakturan kan också fås hemskickad med posten om så önskas, kontakta då kansliet och meddela detta).

Efter genomförd anmälan kommer en bekräftelse i ett mail från oss inom två arbetsdagar. Får du inget bekräftelsemail så kontakta kansliet och stäm av din anmälan.

Notera att platserna 2016 snabbt tog slut och att kölistan för en reservplats blev lång så var ute i god tid med din anmälan, först till kvarn gäller.

 

Frågor

Har du frågor om sommarfotbollsskolan kontakta kansliet på telefon 08-761 10 11 alternativt via mail på This is a mailto link. Övrig kontakt till vår personal hittar ni här!

 

 

 

Välkommen till årets sommarfotbollsskola! 

Uppdaterad: 17 MAR 2017 16:25

intersport_logo
adidas_logo
 SvS_Grasroten_fo╠êreningsmtr_Splash
 
     Apec tryck
Handelsbanken
kåges
Sigge Cykel
fruktdealen

ÅJ Distribution utformar skräddarsydda lösningar
för våra kunders kampanjlogistik och minskar kundens omkostnader samtidigt som vi ökar kampanjens kvalitetssäkerhet.

Begner Agenturer
SISU_177X177
Lionsfot framsida

Postadress:
Spånga IS FK - Fotboll
Box 8008
16308 Spånga

Besöksadress:
Spånga Center Stormbyvägen 2-4
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link