Hoppa till sidans innehåll

Bokning


 

Tennis

 

Banhyra per timme

 

A-tider (ordinarie priser) Lördagar och söndagar kl 08.00–22.00 samt vardagar kl. 17.00–22.00    225 kr/tim (275 kr för icke medlem)
B-tider vardagar Vardagar kl. 06.00–17.00 125 kr/tim (175 kr för icke medlem)
B-tider fredag kväll Fredagar kl. 19.00-22.00 125 kr/tim (175 kr för icke medlem)
B-tider söndag morgon Söndagar kl. 08.00-09.00 125 kr/tim (175 kr för icke medlem)

 


Beträffande klippkort se information i bokningssystemet Matchi

 

Vill du bli medlem?

 

Om du är intresserad av att bli medlem, gör en anmälan på: anmälan. Vid frågor maila This is a mailto link.

 

 

Till bokning i MATCHi

Boka våra tennis-banor via onlinetjänsten

Våra banbokningar i samarbete med MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport. Viktigt att du läser igenom och ser vad detta betyder för dig!

Via tjänsten kan du även söka spelpartners på din nivå. För er med iPhone finns det även en app på app store för att leta lediga tider – observera att den kräver att du har ett login med sparade kortuppgifter på matchi.se för att kunna betala.

Vad behöver du göra för att kunna boka via Matchi

Medlem med registrerad mailadress:

Gå in på MATCHi och sök upp Spånga TBK  varefter du väljer att skapa ett användarkonto i MATCHi. Du kan då boka tider till rätt pris på Spånga TBK. Obs. gör ej ansökan om medlemskap.

Medlem utan registrerad mailadress

Om vi inte har din e-mailadress, vänligen kontakta klubbens kansli så sänder vi dig en inbjudan  till din e-mailadress. Hittar du inte meddelandet  var god leta i din ”spam”/”skräppost”).  När du har klickat på den bifogade länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett användarkonto i MATCHi. Obs. gör ej ansökan om medlemskap.

Ej medlem

För att du skall kunna boka tider på våra banor krävs det att du är medlem i klubben. Gå in  på MATCHi och sök upp Spånga TBK under "anläggning" och ansök om medlemskap och registrera dina användaruppgifter.

Du får då därefter ett preliminärt medlemskap som möjliggör bokning.

Om du sökt medlemskap på annat sätt (Idrott on Line, telefon etc) läggs du upp i Matchi och får därefter en inbjudan skiickad till din E-postadress.  Hittar du inte meddelandet  var god leta i din ”spam”/”skräppost”).  När du har klickat på den bifogade länken kommer du till registrering där du väljer att skapa ett användarkonto i MATCHi.  Obs. gör ej ansökan om medlemskap.

Till bokning i MATCHi

Får du problem med att boka eller undrar över något, maila This is a mailto link så hjälper vi dig.

Bokning & betalning:

Du kan boka och betala med betal-/kreditkort direkt online. MATCHi stödjer säkra betalningar där du kan välja att spara dina uppgifter för att slippa knappa in kortnr. mer än vid första köpet. Du kan även betala med klippkort som går att köpa i systemet. 

Uppdaterad: 15 JAN 2017 08:55

Postadress:
Spånga TBK - Tennis
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: This is a mailto link

Se all info