Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering kring Coronavirus – Trygg tennis & bordtennis i Spånga TBK!

17 MAR 2020 17:47
  • Skapad: 17 MAR 2020 17:47

Uppdatering kring Coronavirus – Trygg tennis & bordtennis i Spånga TBK

Med anledning av Coronavirusets fortsatta spridning och vår önskan att tillhandahålla möjligheten att spela tennis och bordtennis i trygg miljö, har vi under helgen noga övervägt möjligheterna att kunna fortsätta erbjuda medlemmar och gäster bordtennis och tennisspel i Spånga TBK. Vi vill genom nedan vägledning begränsa risken för smittoöverföring i tennishallen.

Som tidigare meddelat, vädjar vi till personer som känner sig sjuka eller uppvisar symptom som passar in på Corona/Covid-19 smitta, att pausa tennisspel och besök i tennishallen. Rekommenderad tid i hemmet är 48 timmar efter tillfrisknad.

För dig som inte träffas av ovanstående är hallen öppen för bordtennis och tennisspel, men med följande anpassningar, genom vilka vi möjliggör tryggt spel på banorna och bord medan de sociala inslagen får stå tillbaka en tid.

 

Omklädningsrum och gym

  • Vi vädjar, åtminstone till dig som åker bil, att byta om och duscha hemma.
  • Vi förstärker städinsatserna.
  • Gymmet stängs.

 

Socialt i hallen och på banan

  • Vi försöker genomgående i hallen att hålla 2 meters avstånd till varandra, inklusive när vi hälsar ”kontaktlöst” på varandra eller tackar för matchen.

 Då händelseutvecklingen går fort och våra rekommendationer kan komma att ändras, hänvisar vi till vår hemsida för uppdaterad information.

Med vänlig hälsning SpångaTBK med styrelse och personal

 

Skribent: Tony Borg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Spånga TBK - Tennis
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: This is a mailto link

Se all info