Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering kring Covid-19!

20 NOV 2020 14:20
  • Skapad: 20 NOV 2020 14:20

Uppdatering kring Covid-19

Vi har fått besked från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska tennisförbundet att de särskilda råd som infördes för ett tag sedan förlängs till den 13 december.

Detta innebär att vi kan fortsätta driva verksamheten i hallen och att de särskilda riktlinjer som vi införde i anläggningen fortfarande gäller. Dessa finns beskrivna på hemsidan www.spangatbk.se samt finns anslagna i hallen. Vi ber alla att läsa igenom dessa riktlinjer noggrant, respektera de anpassningar som är gjorda och ta hänsyn till det rådande läget – allt för att vi ska kunna ha fortsatt öppet!

Vi kommer att ställa in Skinkdubbeln och Nyårsdubbeln för tennisen och för bordtennisen kommer Skinkcupen bli inställd. Som det ser ut nu planerar vi för att kunna ha lägerverksamhet under jullovet. Merinfo om detta kommer att komma på hemsidan. På tennis.se/ och vår hemsida finns mer information.Vi följer givetvis utveckling och hoppas att vi även i fortsättningen kan utöva våra härliga sporter! Tillsammans kan vi hindra smittspridningen!

Träningsverksamhet i förening 

Varje tennisklubb äger rätten att fatta sina egna beslut avseende träningsverksamheten. Klubbarnas beslut ska fattas mot bakgrunden av ansvaret att underlätta för den enskilde utövaren att kunna följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd och lokala allmänna råd samt Svenska Tennisförbundets anvisningar för tävlingsverksamhet med anledning av covid-19-pandemin. Föreningar som ekonomiskt drabbas av dessa restriktioner kommer att kunna söka stöd via RF:s kompensationsstöd.Svenska Tennisförbundet uppmanar utövare och klubbar att ta sitt ansvar och göra kloka val för att minska risken för smittspridning.

Spånga TBK Klubbchef 
Peter Jonsson
SPÅNGA TENNIS- OCH BORDTENNISKLUBB
Skribent: Tony Borg
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Spånga TBK - Tennis
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: This is a mailto link

Se all info