Hoppa till sidans innehåll

Angående årsmötet 26/3 2020

20 MAR 2020 19:26
  • Skapad: 20 MAR 2020 19:26

Styrelsen får många frågor angående det planerade årsmötet nästa torsdag den 26 mars och om det ska skjutas upp med tanke på Corona-viruset. Enligt stadgarna ska årsmötet hållas före mars månads utgång, men givetvis bör vi kunna göra avsteg från detta under rådande omständigheter.

Det som däremot är problematiskt är att det krävs ett årsmöte i nästa vecka där vi beslutar om en mindre justering av medlemsavgiften för barn under 10 år. Detta för att erhålla medlemsaktivitetsstöd på ca 170 000 kr. Kommunen har godkänt att vi kan skjuta på denna justering till efter mars månad om det kommer ett regeringsbeslut som innebär att vi inte har tillstånd att hålla årsmöte. Sådan är inte situationen just nu.

Av den anledningen är inriktningen följande:

- Vi håller årsmötet som planerat, den 26 mars kl 19.15

- Mötet hålls utomhus på parkeringen vid hallen.

- Vi beslutar om det allra mest nödvändiga i form av fastställande av årsredovisning, styrelsens ansvarsfrihet, val av styrelse, val av revisor. och medlemsavgifter för 2020 och 2021.

- Övriga frågor, såsom inkomna motioner, mer detaljerad genomgång av ekonomi m.m. tas upp på ett extra årsmöte så fort situationen med Corona viruset har stabiliserats. Särskild kallelse kommer skickas ut.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

Skribent: John Lönnfält
Epost: Adressen Gömd

Just nu på

Spånga TBK!

Erbjudande våren 2021!

Är du intresserad av att spela tennis?

Så kommer vi att starta en nybörjargrupp för vuxna på söndagar kl 13-14. Har du spelat litegrann så finns det ett fåtal platser i våra befintliga grupper, då bokar man upp ett provspel så våra tränare kan bedöma vilken grupp som passar och det görs på mejl till kansliet på This is a mailto link. Vi har även för juniorer ett fåtal platser kvar både för nybörjare och mer erfarna spelare, är du intresserad av juniortennis så kontaktar du kansliet på mejl This is a mailto link och bokar upp en eventuell provträning. Vi har även ett fåtal platser kvar till vår minitennis från 3-4 år upp till 8 år. Minitennis är på lördag förmiddag, är man intresserad av minitennis kontakta kansliet.

 

Är du intresserad av att spela bordtennis?

Så har vi en aktiv junior, senior och veteranverksamhet. Är du intresserad som junior så bokar vi upp en provträning så vi ser vilken nivå du ligger på. Vi har en nybörjargrupp på onsdagskvällar för seniorer som är tränarled. Är man intresserad av junior, senior eller vår aktiva veteranverksamhet så kontaktar man kansliet på This is a mailto link.

 

Shopen och cafét

Kommer ha ett begränsat utbud och öppettider under Covid19, vi kör vidare med strängningen och vi försöker garantera att racket är färdigt inom 2 arbetsdagar (gäller ej röda dagar och lov). Vi har ett brett utbud av senor, vi har extrapris på bollar ett rör 90 kr två rör 165 kr Babolat, Söderling och Tretorn. Vi har även på lager en av dom bästa overgrip på marknaden Toalson  power och ultragrip    

6 juli-2 aug. Kansli, cafeteria och shop håller stängt. 

8 aug. Öppet hus. Tennis kl 10-14. Bordtennis kl 14-16.

10 aug. Tennis- och bordtennisskolan startar.

10 aug. Bastu och gym öppnar.

12 aug. Ny tränarledd vuxengrupp startar för nybörjare i bordtennisskolan. Anmäl dig via kansliet! 

17 aug. Drop-in tennis startar på måndagar och fredagar kl 07-10. Anmäl dig via Matchi! 

29 aug kl 17-19. Öppet hus tennis.

5 sep kl 15-16. Informationsmöte för tennisskolan

23 okt-1 nov. Spånga höstcup och Spånga Vintertour. Träning och kontraktstider inställda.

Postadress:
Spånga TBK
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: This is a mailto link

Se all info