Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "April 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

April 2020


Från Huvudstyrelsen

Klubben kommer att fortsätta att bedriva verksamheterna i hallen så långe vi kan och får (vi följer beslut och rekommendationer från regeringen och Folkhälsoinstitutet). Följande åtgärder har tillsvidare vidtagits:

 • Gymmet och bastun har stängt och rekommenderar att man byter om och duschar hemma.
 • Vi har reducerat sortiment i caféet.  Café och shop kommer dessutom att ha begränsat öppethållande så länge Corona krisen pågår.
 • Klubbens årsmöte den 26/3 2020 kl. 1915 kommer att genomföras som planerat men avhålls på parkeringen framför hallen (om inte nya besked från regeringen sätter stopp för det).
 • Vi försöker att hålla entrédörren till hallen låst. Har du inte koden och är medlem så mejla till kansli@spangatbk.se så får du den.
 • Vi kommer att hålla er informerad om hur det kommer att bli fram över, t ex om vi får strängare regler eller tvingas stänga helt. Gå in på klubbens hemsida och läs e-posten som vi skickar ut!

Vi måste alla hjälpa till att inte sprida Coronaviruset vidare genom att följa rekommendationer från regering och myndigheter. Och därmed bidra till att även klubbens verksamheter snarast kan återgå till det normala.

 

Från Tennissektionen

 • Vi tackar både elever och tränare som vara med på sportlovslägren. Lägren blev väldigt lyckade.
 • Vi kommer att ha påsklovsläger under vecka 15 (om inga nya Coronabeslut fattas) med samma upplägga som sportlovslägren.
 • Tack till alla serielag för bra insatser på inomhussäsongen.
 • Tennissektionens årsmöte avhölls den 12/3. Tack alla ni som deltog. Mer info finns på hemsidan.
 • P.g.a. av rådande Coronaläge har en aktivitet i Tensta ställts in liksom vårt deltagande där. Vi tror att fler rekryteringsaktiviteter kommer att ställas in framöver.
 • Tennisskolan är rätt fullbokad. Det finns endast enstaka plaster kvar i några grupper.
 • Tänk på att hålla avstånd till både tränare och spelare. Naturligtvis tackar man efter matchen, men ta inte i hand!

 

Från Bordtennissektionen

 • Vi tackar både elever och tränare som vara med på sportlovslägren. Lägren blev väldigt lyckade.
 • Vi kommer att ha påsklovsläger under vecka 15 (om inga nya Coronabeslut fattas) med samma upplägga som sportlovslägren.
 • Tack till alla som var med på bordtennissektions årsmöte. Mer info finns på hemsidan.
 • Med tanke på Coronaviruset så har vi dragit in aktiviteter som t ex att åka ut till skolorna och marknadsföra oss och likaså har en aktivitet i Tensta centrum ställts in. Vi tror att fler rekryteringsaktiviteter kommer att ställas in framöver.
 • Nu har vi startat upp två nya ungdomsgrupper i bordtennis på torsdagar! Det ser ut att gå åt rätt håll med juniorerna!
 • Tänk på att hålla avstånd till både tränare och spelare. Naturligtvis tackar man efter matchen, men ta inte i hand!
Inga nyheter är skapade

Just nu på

Spånga TBK!

Erbjudande våren 2021!

Är du intresserad av att spela tennis?

Så kommer vi att starta en nybörjargrupp för vuxna på söndagar kl 13-14. Har du spelat litegrann så finns det ett fåtal platser i våra befintliga grupper, då bokar man upp ett provspel så våra tränare kan bedöma vilken grupp som passar och det görs på mejl till kansliet på kansli@spangatbk.se. Vi har även för juniorer ett fåtal platser kvar både för nybörjare och mer erfarna spelare, är du intresserad av juniortennis så kontaktar du kansliet på mejl kansli@spangatbk.se och bokar upp en eventuell provträning. Vi har även ett fåtal platser kvar till vår minitennis från 3-4 år upp till 8 år. Minitennis är på lördag förmiddag, är man intresserad av minitennis kontakta kansliet.

 

Är du intresserad av att spela bordtennis?

Så har vi en aktiv junior, senior och veteranverksamhet. Är du intresserad som junior så bokar vi upp en provträning så vi ser vilken nivå du ligger på. Vi har en nybörjargrupp på onsdagskvällar för seniorer som är tränarled. Är man intresserad av junior, senior eller vår aktiva veteranverksamhet så kontaktar man kansliet på kansli@spangatbk.se.

 

Shopen och cafét

Kommer ha ett begränsat utbud och öppettider under Covid19, vi kör vidare med strängningen och vi försöker garantera att racket är färdigt inom 2 arbetsdagar (gäller ej röda dagar och lov). Vi har ett brett utbud av senor, vi har extrapris på bollar ett rör 90 kr två rör 165 kr Babolat, Söderling och Tretorn. Vi har även på lager en av dom bästa overgrip på marknaden Toalson  power och ultragrip    

6 juli-2 aug. Kansli, cafeteria och shop håller stängt. 

8 aug. Öppet hus. Tennis kl 10-14. Bordtennis kl 14-16.

10 aug. Tennis- och bordtennisskolan startar.

10 aug. Bastu och gym öppnar.

12 aug. Ny tränarledd vuxengrupp startar för nybörjare i bordtennisskolan. Anmäl dig via kansliet! 

17 aug. Drop-in tennis startar på måndagar och fredagar kl 07-10. Anmäl dig via Matchi! 

29 aug kl 17-19. Öppet hus tennis.

5 sep kl 15-16. Informationsmöte för tennisskolan

23 okt-1 nov. Spånga höstcup och Spånga Vintertour. Träning och kontraktstider inställda.

Postadress:
Spånga TBK
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: kansli@spangatbk.se

Se all info