Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Feb 2021"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Feb 2021


Månadsbrev Februari 2021

 

Från huvudstyrelsen

 • Café & Shop har fortsatt reducerade öppettider och ett reducerat utbud på grund av Covid-19. Det går bra att stränga om racketar och vi kommer fortsätta ha kanonpriser på tennisbollar: 90kr per rör eller två rör för 165kr! Vi har även en av de bästa grepplindorna på marknaden (Toalson).
 • Vi kommer att dra in fiber under mars månad så att internet kommer att fungera bättre.
 • Vi kommer fortsätta att hålla bastu, duschar och gym stängda tills restriktionerna har lättat. Vi återkommer så fort vi vet när detta kan ske.
 • Skulle det bli några förändringar gällande Covid-19 så kommer vi gå ut med det snarast möjligt till alla medlemmar. Men tills vidare är det de tidigare meddelade restriktionerna som gäller (finns också anslagna i hallen)! Tänk på att hålla avstånd, använd handsprit samt kom ombytta!

 

Från tennissektionen

 • Nu är vårterminen i gång! I tennisskolan startar vi en ny grupp för vuxna nybörjare på söndagar kl. 13-14. Denna grupp startar 7/2-2021 och det finns ett fåtal platser kvar. Vi har också ett fåtal platser kvar till den vanliga tennisskolan - är ni intresserade av att få en plats så kontakta kansliet på e-post kansli@spangatbk.se.
 • Tänk på att komma ombytta max 10 minuter innan träning och snabbt ut ur hallen efter träningen så det inte blir någon trängsel. Ingen publik eller föräldrar tillåts i hallen!
 • Vi kommer – om inga utökade restriktioner börjar gälla - att ha läger under sport-och påskloven. Mer info kommer senare på hemsidan.
 • Vårterminen startar måndagen 11/1 och slutar fredagen 4/6-2021.
 • Öppet hus och KM är framflyttade till obestämda datum (Öppet hus skulle varit 9/1 och KM vecka 6). Har ni några bekanta som vill börja med tennis så be dem mejla kansliet så ordnar vi en separat provträning.

 

Från bordtennissektionen

 • Vårterminen har startat är i full gång. Det som är nytt för vårterminen är att på lördagar är lektionerna framflyttade med 30 min så att första träning startar kl. 12:30 och slutar 13:30 och så vidare. Terminen startade måndagen 11/1 och slutar torsdagen 3/6-2021. Vi kommer ombytta, snabbt in och snabbt ut och ingen publik eller föräldrar i hallen!
 • Öppet hus är framflyttat till obestämt datum. Har ni några bekanta som vill börja med bordtennis så be dem mejla kansliet.
 • Vi har ett fåtal platser kvar till pingisskolan. Vill ni anmäla er så mejla till kansli@spangatbk.se.
 • De nya träningstiderna för seniorer, veteraner och juniorer, vilka som tränar och vilka som har förtur på lediga bord kommer läggas ut på MATCHI och hemsidan.
 • Under Covid-19 har vi under vissa tider vi hyrt ut bordtennishallen till Ängby när deras hallar har varit stängda.
 • På lördagar är bordtennishallen utlånad till minitennisen kl. 9:30-12:30 eftersom det på grund av Covid-19-restriktionerna annars skulle blivit för många i tennishallen.
 • Vi fortsätter med att Veteranerna har sluten träning, vilket innebär inga andra får komma på deras tider (på grund av Covid-19).

 

 

Inga nyheter är skapade

Just nu på

Spånga TBK!

Erbjudande våren 2021!

Är du intresserad av att spela tennis?

Så kommer vi att starta en nybörjargrupp för vuxna på söndagar kl 13-14. Har du spelat litegrann så finns det ett fåtal platser i våra befintliga grupper, då bokar man upp ett provspel så våra tränare kan bedöma vilken grupp som passar och det görs på mejl till kansliet på kansli@spangatbk.se. Vi har även för juniorer ett fåtal platser kvar både för nybörjare och mer erfarna spelare, är du intresserad av juniortennis så kontaktar du kansliet på mejl kansli@spangatbk.se och bokar upp en eventuell provträning. Vi har även ett fåtal platser kvar till vår minitennis från 3-4 år upp till 8 år. Minitennis är på lördag förmiddag, är man intresserad av minitennis kontakta kansliet.

 

Är du intresserad av att spela bordtennis?

Så har vi en aktiv junior, senior och veteranverksamhet. Är du intresserad som junior så bokar vi upp en provträning så vi ser vilken nivå du ligger på. Vi har en nybörjargrupp på onsdagskvällar för seniorer som är tränarled. Är man intresserad av junior, senior eller vår aktiva veteranverksamhet så kontaktar man kansliet på kansli@spangatbk.se.

 

Shopen och cafét

Kommer ha ett begränsat utbud och öppettider under Covid19, vi kör vidare med strängningen och vi försöker garantera att racket är färdigt inom 2 arbetsdagar (gäller ej röda dagar och lov). Vi har ett brett utbud av senor, vi har extrapris på bollar ett rör 90 kr två rör 165 kr Babolat, Söderling och Tretorn. Vi har även på lager en av dom bästa overgrip på marknaden Toalson  power och ultragrip    

6 juli-2 aug. Kansli, cafeteria och shop håller stängt. 

8 aug. Öppet hus. Tennis kl 10-14. Bordtennis kl 14-16.

10 aug. Tennis- och bordtennisskolan startar.

10 aug. Bastu och gym öppnar.

12 aug. Ny tränarledd vuxengrupp startar för nybörjare i bordtennisskolan. Anmäl dig via kansliet! 

17 aug. Drop-in tennis startar på måndagar och fredagar kl 07-10. Anmäl dig via Matchi! 

29 aug kl 17-19. Öppet hus tennis.

5 sep kl 15-16. Informationsmöte för tennisskolan

23 okt-1 nov. Spånga höstcup och Spånga Vintertour. Träning och kontraktstider inställda.

Postadress:
Spånga TBK
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: kansli@spangatbk.se

Se all info