Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Maj 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Maj 2020


Från Huvudstyrelsen

Klubben kommer att fortsätta att bedriva verksamheterna i hallen så långe vi kan och får (vi följer beslut och rekommendationer från regeringen och Folkhälsomyndigheten). Följande åtgärder har tillsvidare vidtagits:

 • Gymmet och bastun har stängt och vi rekommenderar att man byter om och duschar hemma.
 • Vi har reducerat sortiment i caféet.  Café och shop kommer dessutom att ha begränsat öppethållande så länge Coronakrisen pågår.
 • Vi försöker att hålla entrédörren till hallen låst. Har du inte koden och är medlem så mejla till kansli@spangatbk.se så får du den.
 • Vi kommer att hålla er informerade om hur det kommer att bli fram över, t ex om vi får strängare regler eller tvingas stänga helt. Gå in på klubbens hemsida och läs e-posten som vi skickar ut!

Vi måste alla hjälpa till att inte sprida Coronaviruset vidare genom att följa rekommendationer från regering och myndigheter. Och därmed bidra till att även klubbens verksamheter snarast kan återgå till det normala.

Vi kommer att byta lysrör på banorna och på pingisen under maj månad och försöka provisoriskt laga de som är trasiga. Vi väntar fortfarande på ett arrendeavtal på mer ett år, eftersom vi måste ha minst ett femårsavtal för att kunna söka bidrag för ledbelysning.

 

Från Tennissektionen

 • Vi tackar både elever och tränare som vara med på påsklovslägren. Lägren blev väldigt lyckade. Junior och senior lägren var fulla och alla kom inte med.
 • Vi kommer att ha sommarlovsläger under vecka 24,25,26 & 32 (om inga nya Coronabeslut fattas) med samma upplägga som sport- och påsklovslägren.
 • Nu i maj kommer uteserierna att börja 
 • Tennissektionens årsmöte avhölls den 12/3. Tack alla ni som deltog. Mer info finns på hemsidan.
 • P.g.a. av rådande Coronaläge har en aktivitet i Tensta ställts in liksom vårt deltagande där. Vi tror att fler rekryteringsaktiviteter kommer att ställas in framöver.
 • Tennisskolan är rätt fullbokad. Det finns endast enstaka plaster kvar i några grupper.
 • Tänk på att hålla avstånd till både tränare och spelare. Naturligtvis tackar man efter matchen, men ta inte i hand!
 • OBS! Ingen träning för tennisskolan 1/5 och 21/5 2020.

 

Från Bordtennissektionen

 • Vi tackar både elever och tränare som vara med på påsklovslägren. Lägren blev väldigt lyckade. Junior lägren var fulla och alla kom inte med
 • Vi kommer att ha sommarlovsläger under vecka 24,25,26 & 32 (om inga nya Coronabeslut fattas) med samma upplägga som sportlovslägren.
 • Med tanke på Coronaviruset så har vi dragit in aktiviteter som t ex att åka ut till skolorna och marknadsföra oss och likaså har en aktivitet i Tensta centrum ställts in. Vi tror att fler rekryteringsaktiviteter kommer att ställas in framöver.
 • Med tanke på Corona så har bordtennisförbundet ställt in seriespelet och klubben har flytta fram KM-2020 för juniorer och seniorer till ett senare tillfälle
 • Tänk på att hålla avstånd till både tränare och spelare. Naturligtvis tackar man efter matchen, men ta inte i hand!
 • OBS! Ingen träning för pingisskolan 1/5 och 21/5-2020.
Inga nyheter är skapade

Just nu på

Spånga TBK!

Erbjudande våren 2021!

Är du intresserad av att spela tennis?

Så kommer vi att starta en nybörjargrupp för vuxna på söndagar kl 13-14. Har du spelat litegrann så finns det ett fåtal platser i våra befintliga grupper, då bokar man upp ett provspel så våra tränare kan bedöma vilken grupp som passar och det görs på mejl till kansliet på kansli@spangatbk.se. Vi har även för juniorer ett fåtal platser kvar både för nybörjare och mer erfarna spelare, är du intresserad av juniortennis så kontaktar du kansliet på mejl kansli@spangatbk.se och bokar upp en eventuell provträning. Vi har även ett fåtal platser kvar till vår minitennis från 3-4 år upp till 8 år. Minitennis är på lördag förmiddag, är man intresserad av minitennis kontakta kansliet.

 

Är du intresserad av att spela bordtennis?

Så har vi en aktiv junior, senior och veteranverksamhet. Är du intresserad som junior så bokar vi upp en provträning så vi ser vilken nivå du ligger på. Vi har en nybörjargrupp på onsdagskvällar för seniorer som är tränarled. Är man intresserad av junior, senior eller vår aktiva veteranverksamhet så kontaktar man kansliet på kansli@spangatbk.se.

 

Shopen och cafét

Kommer ha ett begränsat utbud och öppettider under Covid19, vi kör vidare med strängningen och vi försöker garantera att racket är färdigt inom 2 arbetsdagar (gäller ej röda dagar och lov). Vi har ett brett utbud av senor, vi har extrapris på bollar ett rör 90 kr två rör 165 kr Babolat, Söderling och Tretorn. Vi har även på lager en av dom bästa overgrip på marknaden Toalson  power och ultragrip    

6 juli-2 aug. Kansli, cafeteria och shop håller stängt. 

8 aug. Öppet hus. Tennis kl 10-14. Bordtennis kl 14-16.

10 aug. Tennis- och bordtennisskolan startar.

10 aug. Bastu och gym öppnar.

12 aug. Ny tränarledd vuxengrupp startar för nybörjare i bordtennisskolan. Anmäl dig via kansliet! 

17 aug. Drop-in tennis startar på måndagar och fredagar kl 07-10. Anmäl dig via Matchi! 

29 aug kl 17-19. Öppet hus tennis.

5 sep kl 15-16. Informationsmöte för tennisskolan

23 okt-1 nov. Spånga höstcup och Spånga Vintertour. Träning och kontraktstider inställda.

Postadress:
Spånga TBK
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: kansli@spangatbk.se

Se all info