Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Mars 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Mars 2020


Månadsbrev Mars 2020

Hej!

Här kommer månadsbrevet för mars 2020.

Från Huvudstyrelsen

 • Huvudstyrelsen kallar till årsmöte torsdagen den 23 mars 2020 kl. 19.15 i caféet. Alla medlemmar i Spånga TBK är välkomna!
 • Just nu håller vi på att undersöka hur mycket det skulle kosta att byta ut samtliga armaturer till LED på tennisbanorna, i bordtennislokalen samt i cafédelen.

Café och shop

 • Personalen har fått blåa rockar som de enligt hälsovårdsnämnden måste använda när de är inne i cafét. Cafépersonalen har också fått ut arbetströjor där det står Spånga TBK Café och Shop på ryggen.
 • Vi fortsätter med att erbjuda strängning inom 48 timmar (ordinarie arbetstid är måndag till fredag). Vi har ett brett sortiment av olika strängar - och kanske är det dags att byta grepplinda?
 • Vi har ett tillfälligt parti med billiga tennisracketar för juniorer, damer och herrar samt billiga bordtennisracketar för nybörjare.

Från Tennissektionen

 • Tennissektionen kallar till årsmöte torsdagen den 12 mars 2020 kl. 19.15 i caféet. Alla medlemmar i Spånga TBK är välkomna!
 • Tennissektionen tackar alla funktionärer, deltagare och anställd personal som medverkade till att vi fick ett lyckat KM. Såväl tävlingar som fest gick att genomföra utan några problem!
 • I februari hade vi sportlovsläger för minitennis, juniorer och seniorer. Enligt deltagarna som var med var det ett väldigt uppskattat läger så vi tackar våra tränare för ett bra genomfört jobb.
 • Vi kommer även att ha lägerverksamhet under påsklovet. Anmälan senast i mitten av mars på hemsidan eller på anslag i hallen. Mer information om påsklovslägren kommer snart.
 • Hemma matcher för Spånga TBK-lördagen den 7/3 - 2020 kl. 17.00 har Spånga H-35:1 och H45 match i Spånga TBK kom ner och heja. 

Från Bordtennissektionen

 • Bordtennissektionen kallar till årsmöte torsdagen den 3 mars 2020 kl. 19.00 i caféet. Alla medlemmar i Spånga TBK är välkomna!
 • I februari hade vi sportlovsläger för juniorerna. Enligt deltagarna som var med var det ett väldigt uppskattat läger så vi tackar våra tränare för ett bra genomfört jobb.
 • Vi kommer även att ha lägerverksamhet under påsklovet. Anmälan senast i mitten av mars Från måndag den 2 mars kommer tennisskola och kontraktstider att vara igång igen enligt ordinarie schema (inga lov eller helgdagar i mars) på hemsidan eller på anslag i hallen. Mer information om påsklovslägren kommer snart.
 • Bordtennisskolan börjar bli ganska välfylld så vi kommer att starta nybörjargrupper på torsdagar:
  - för flickor och pojkar 7 - 9 år klockan 17.00-18.00
  - for pojkar och flickor 10 år och uppåt klockan 18.00-19.00
  med start torsdagen den 5/3 - 2020.
 • Från måndag den 2 mars kommer bordtennisskola och seniorträning att vara igång igen enligt ordinarie schema (inga lov eller helgdagar i mars).
 • Hemma matcher fråga tränarna om dom olika serielagen har match så att ni kan heja fram SPÅNGA TBK.
Inga nyheter är skapade

Just nu på

Spånga TBK!

Erbjudande våren 2021!

Är du intresserad av att spela tennis?

Så kommer vi att starta en nybörjargrupp för vuxna på söndagar kl 13-14. Har du spelat litegrann så finns det ett fåtal platser i våra befintliga grupper, då bokar man upp ett provspel så våra tränare kan bedöma vilken grupp som passar och det görs på mejl till kansliet på kansli@spangatbk.se. Vi har även för juniorer ett fåtal platser kvar både för nybörjare och mer erfarna spelare, är du intresserad av juniortennis så kontaktar du kansliet på mejl kansli@spangatbk.se och bokar upp en eventuell provträning. Vi har även ett fåtal platser kvar till vår minitennis från 3-4 år upp till 8 år. Minitennis är på lördag förmiddag, är man intresserad av minitennis kontakta kansliet.

 

Är du intresserad av att spela bordtennis?

Så har vi en aktiv junior, senior och veteranverksamhet. Är du intresserad som junior så bokar vi upp en provträning så vi ser vilken nivå du ligger på. Vi har en nybörjargrupp på onsdagskvällar för seniorer som är tränarled. Är man intresserad av junior, senior eller vår aktiva veteranverksamhet så kontaktar man kansliet på kansli@spangatbk.se.

 

Shopen och cafét

Kommer ha ett begränsat utbud och öppettider under Covid19, vi kör vidare med strängningen och vi försöker garantera att racket är färdigt inom 2 arbetsdagar (gäller ej röda dagar och lov). Vi har ett brett utbud av senor, vi har extrapris på bollar ett rör 90 kr två rör 165 kr Babolat, Söderling och Tretorn. Vi har även på lager en av dom bästa overgrip på marknaden Toalson  power och ultragrip    

6 juli-2 aug. Kansli, cafeteria och shop håller stängt. 

8 aug. Öppet hus. Tennis kl 10-14. Bordtennis kl 14-16.

10 aug. Tennis- och bordtennisskolan startar.

10 aug. Bastu och gym öppnar.

12 aug. Ny tränarledd vuxengrupp startar för nybörjare i bordtennisskolan. Anmäl dig via kansliet! 

17 aug. Drop-in tennis startar på måndagar och fredagar kl 07-10. Anmäl dig via Matchi! 

29 aug kl 17-19. Öppet hus tennis.

5 sep kl 15-16. Informationsmöte för tennisskolan

23 okt-1 nov. Spånga höstcup och Spånga Vintertour. Träning och kontraktstider inställda.

Postadress:
Spånga TBK
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: kansli@spangatbk.se

Se all info