Hoppa till sidans innehåll

Mars 2021


Månadsbrev Mars 2021

 Från huvudstyrelsen

 • Café & Shop har fortsatt reducerade öppettider och ett reducerat utbud på grund av Covid-19. Det går bra att stränga om racketar och vi kommer fortsätta ha kanonpriser på tennisbollar: 90kr per rör eller två rör för 165kr! Vi har även en av de bästa grepplindorna på marknaden (Toalson).
 • Vi kommer att dra in fiber under mars månad så att internet kommer att fungera bättre.
 • Vi kommer fortsätta att hålla bastu, duschar och gym stängda tills restriktionerna har lättat. Vi återkommer så fort vi vet när detta kan ske.
 • Skulle det bli några förändringar gällande Covid-19 så kommer vi gå ut med det snarast möjligt till alla medlemmar. Men tills vidare är det de tidigare meddelade restriktionerna som gäller (finns också anslagna i hallen)! Tänk på att hålla avstånd, använd handsprit samt kom ombytta!
 • Vi har bytt ut den gamla belysningen på parkeringen och vid entrén till ledbelysning.
 • Årsmöte för huvudstyrelsen och sektionsstyrelserna kommer att bli framflyttade, förhoppningsvis till juni månad på grund av Covid-19. Vi hoppas att vi då kan ha ett fysiskt möte, antingen inne eller ute. Vi kommer komma med information om datum och tidpunkter senare.

 Från tennissektionen

 • Tänk på att komma ombytta max 10 minuter innan träning och lämna hallen snabbt efter träningen så det inte blir någon trängsel. Ingen publik eller föräldrar tillåts i hallen!
 • Vi har fortfarande ett fåtal platser kvar till sportlovslägren som äger rum 1/3-5/3. Vi kommer också ha läger under påsken. Mer information finns på hemsidan men det går bra att anmäla sig redan nu på This is a mailto link.
 • Har ni några bekanta eller anhöriga som är intresserade av att börja spela tennis så går det bra att höra av sig till kansliet så ordnar vi en provträning.
 • Inställda träningar: sportlov 1/3-7/3, påsklov 2/4-11/4, 1 maj och 13/5.

Sista träningen före sommaruppehållet är fredag den 4 juni.

Om man inte vill fortsätta i tennisskolan måste man säga upp sin plats skriftligt på mejl till This is a mailto link,  annars behåller man sin plats till nästa termin.

 Från bordtennissektionen

 • Öppet hus är framflyttat till obestämt datum. Har ni några bekanta som vill börja med bordtennis så be dem mejla kansliet.
 • Vi har ett fåtal platser kvar till pingisskolan. Vill ni anmäla er så mejla till This is a mailto link.
 • De nya träningstiderna för seniorer, veteraner och juniorer, vilka som tränar och vilka som har förtur på lediga bord kommer läggas ut på MATCHI och hemsidan.
 • På lördagar är bordtennishallen utlånad till minitennisen kl. 9:30-12:30 eftersom det på grund av Covid-19-restriktionerna annars skulle blivit för många i tennishallen.
 • Vi fortsätter med att Veteranerna har sluten träning, vilket innebär att inga andra får komma på deras tider (på grund av Covid-19).
 • Vi har ett fåtal platser kvar till bordtennislägret för juniorer som äger rum 1/3-5/3. Vi kommer även arrangera bordtennisläger för juniorer under påsklovet. Mer information finns på hemsidan och vill du anmäla dig redan nu så gör du det på mejl till This is a mailto link.
 • Inställda träningar: sportlov 1/3-7/3, påsklov 2/4-11/4, 1 maj och 13/5.

Sista träningen före sommaruppehållet är fredag den 4 juni.

Om man inte vill fortsätta i pingisskolan måste man säga upp sin plats skriftligt på mejl till This is a mailto link annars behåller man sin plats till nästa termin.

 

 

Just nu på

Spånga TBK!

Erbjudande våren 2021!

Är du intresserad av att spela tennis?

Så kommer vi att starta en nybörjargrupp för vuxna på söndagar kl 13-14. Har du spelat litegrann så finns det ett fåtal platser i våra befintliga grupper, då bokar man upp ett provspel så våra tränare kan bedöma vilken grupp som passar och det görs på mejl till kansliet på This is a mailto link. Vi har även för juniorer ett fåtal platser kvar både för nybörjare och mer erfarna spelare, är du intresserad av juniortennis så kontaktar du kansliet på mejl This is a mailto link och bokar upp en eventuell provträning. Vi har även ett fåtal platser kvar till vår minitennis från 3-4 år upp till 8 år. Minitennis är på lördag förmiddag, är man intresserad av minitennis kontakta kansliet.

 

Är du intresserad av att spela bordtennis?

Så har vi en aktiv junior, senior och veteranverksamhet. Är du intresserad som junior så bokar vi upp en provträning så vi ser vilken nivå du ligger på. Vi har en nybörjargrupp på onsdagskvällar för seniorer som är tränarled. Är man intresserad av junior, senior eller vår aktiva veteranverksamhet så kontaktar man kansliet på This is a mailto link.

 

Shopen och cafét

Kommer ha ett begränsat utbud och öppettider under Covid19, vi kör vidare med strängningen och vi försöker garantera att racket är färdigt inom 2 arbetsdagar (gäller ej röda dagar och lov). Vi har ett brett utbud av senor, vi har extrapris på bollar ett rör 90 kr två rör 165 kr Babolat, Söderling och Tretorn. Vi har även på lager en av dom bästa overgrip på marknaden Toalson  power och ultragrip    

6 juli-2 aug. Kansli, cafeteria och shop håller stängt. 

8 aug. Öppet hus. Tennis kl 10-14. Bordtennis kl 14-16.

10 aug. Tennis- och bordtennisskolan startar.

10 aug. Bastu och gym öppnar.

12 aug. Ny tränarledd vuxengrupp startar för nybörjare i bordtennisskolan. Anmäl dig via kansliet! 

17 aug. Drop-in tennis startar på måndagar och fredagar kl 07-10. Anmäl dig via Matchi! 

29 aug kl 17-19. Öppet hus tennis.

5 sep kl 15-16. Informationsmöte för tennisskolan

23 okt-1 nov. Spånga höstcup och Spånga Vintertour. Träning och kontraktstider inställda.

Postadress:
Spånga TBK
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: This is a mailto link

Se all info