Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Okt 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Okt 2020


Månadsbrev oktober 2020

 

Hej!

Nu är verksamheten i full gång, både för tennis- och bordtennisspel, med allt vad det innebär.

 

Från Huvudstyrelsen

 • Nu har vi bra priser på racketar, bollar och tillbehör i shopen!
 • Vi bjuder på en övergreppslinda vid omsträngning av racket, som det kan vara dags att stränga om för hösten. 
 •  Gym, bastu, café & shop är nu öppna som vanligt.
 • Vi har bytt kod på ytterdörren. Alla medlemmar ska ha fått koden i ett mejl under vecka 35. Har du inte fått det så hör av dig till kansliet!
 • Vi håller att se över vårt brandlarm och kommer att uppgradera det.
 • Med tanke på corona och att den fortsätter att hålla på så ber vi er respektera de säkerhetsåtgärder vi har tagit samt att hålla avstånd.
 • Huvudstyrelsen har inskaffat en ny pingisrobot (Butterfly amicus prime) till pingisskolan.                 
 • Privatträning i Spånga TBK får bara ges av våra egna tränare som är godkända av Spånga TBK och all betalning av privatlektioner ska faktureras genom klubben.
 • Godkända tennistränare är:

-        Amine Mansouri

-        Patrik Hagelberg

-        Ulf Svensson

-        Razvan Banila

-        Cecilia Jonsson

 • Godkända bordtennistränare är:

-        Niklas Falk

-        Olle Åberg

-        Peter Giös

 

Från Tennissektionen

 • Nu är tennisskolan i full gång. Skulle man behöva byta tider eller inte vill fortsätta i tennisskolan så kontakta kansliet snarast så att någon annan kan få platsen. Tennisskolan är princip full, men det kan finnas några enstaka lediga platser kvar. I minitennis finns dock flera platser kvar.
 • Vi har bytt ut möblerna på tennisbanorna.
 • Vi har startat upp morgontennis kl. 7-10 måndag, tisdag och torsdag, drop-in-tennis tisdag och fredag kl. 7-10 och seniortennis måndag och fredag kl. 11-13. Mer info kommer att finnas på hemsidan.
 • Vi har haft två juniorer som varit ute och tävlat: Sebastian vann i Bålsta 12 A&B klassen och Melker vann i Vallentuna 13B klassen. Vi gratulerar båda för vinsterna och att de kämpade bra!
 • Som vanligt kommer vi att ha tävlingar under höstlovet (vecka 44) i år också (Spånga Vintertour 2020 -  för 10:e gången och Spånga Höstcup 2020). I år ser det ut att bli det bästa startfältet vi någonsin har haft i Vintertouren. Vi söker både sponsorer och funktionärer till tävlingen, kan du ställa upp så kontakta kansliet.

 

Från Bordtennissektionen

 • Nytt för i höst är att vi har startat upp tränarledd vuxenträning på onsdagar kl. 19-21 och drop-in-träning på fredagar kl. 15-21 för alla. Dessa träningar är uppskattade!
 • Vi kommer att ha ett extra Öppet hus för bordtennisen lördagen den 3/10-2020 kl. 15-17. Vi behöver få in flera juniorer till bordtennisen och nu när vi inte får gå ut i skolorna och informera ungdomarna är det svårt att locka hit dem. Känner du till om det är det någon som är intresserad att börja spela bordtennis eller vill veta mer om  bordtennisen, be dem komma ner så informerar vi mer om detta eller hör av er till kansliet.
 • Vi gratulerar August Moberg som blev svensk mästare i sin klass 2020!
 • Under Vecka 44 ( Fr 23/10-2020 till och med  Sö 1/11-2020) kommer bordtennisen att vara stängd på grund av tävlingar och Corona pandemin  enligt beslut av Huvudstyrelsen.
Inga nyheter är skapade

Just nu på

Spånga TBK!

Erbjudande våren 2021!

Är du intresserad av att spela tennis?

Så kommer vi att starta en nybörjargrupp för vuxna på söndagar kl 13-14. Har du spelat litegrann så finns det ett fåtal platser i våra befintliga grupper, då bokar man upp ett provspel så våra tränare kan bedöma vilken grupp som passar och det görs på mejl till kansliet på kansli@spangatbk.se. Vi har även för juniorer ett fåtal platser kvar både för nybörjare och mer erfarna spelare, är du intresserad av juniortennis så kontaktar du kansliet på mejl kansli@spangatbk.se och bokar upp en eventuell provträning. Vi har även ett fåtal platser kvar till vår minitennis från 3-4 år upp till 8 år. Minitennis är på lördag förmiddag, är man intresserad av minitennis kontakta kansliet.

 

Är du intresserad av att spela bordtennis?

Så har vi en aktiv junior, senior och veteranverksamhet. Är du intresserad som junior så bokar vi upp en provträning så vi ser vilken nivå du ligger på. Vi har en nybörjargrupp på onsdagskvällar för seniorer som är tränarled. Är man intresserad av junior, senior eller vår aktiva veteranverksamhet så kontaktar man kansliet på kansli@spangatbk.se.

 

Shopen och cafét

Kommer ha ett begränsat utbud och öppettider under Covid19, vi kör vidare med strängningen och vi försöker garantera att racket är färdigt inom 2 arbetsdagar (gäller ej röda dagar och lov). Vi har ett brett utbud av senor, vi har extrapris på bollar ett rör 90 kr två rör 165 kr Babolat, Söderling och Tretorn. Vi har även på lager en av dom bästa overgrip på marknaden Toalson  power och ultragrip    

6 juli-2 aug. Kansli, cafeteria och shop håller stängt. 

8 aug. Öppet hus. Tennis kl 10-14. Bordtennis kl 14-16.

10 aug. Tennis- och bordtennisskolan startar.

10 aug. Bastu och gym öppnar.

12 aug. Ny tränarledd vuxengrupp startar för nybörjare i bordtennisskolan. Anmäl dig via kansliet! 

17 aug. Drop-in tennis startar på måndagar och fredagar kl 07-10. Anmäl dig via Matchi! 

29 aug kl 17-19. Öppet hus tennis.

5 sep kl 15-16. Informationsmöte för tennisskolan

23 okt-1 nov. Spånga höstcup och Spånga Vintertour. Träning och kontraktstider inställda.

Postadress:
Spånga TBK
Box 8231
16308 Spånga

Besöksadress:
Kronofogdevägen 42
16308 Spånga

Kontakt:
Tel: 0705556978
E-post: kansli@spangatbk.se

Se all info