Hoppa till sidans innehåll

Thomas ny i styrelsen

24 JAN 2019 07:41
En sak jag tycker är viktig att vi arbetar för i Spårvägen är att vi får fram många välutbildade tränare. Särskilt för de yngsta barnen, eftersom det är så viktigt att de får en bra grund, båda vad gäller spelglädje och teknik.
  • Uppdaterad: 24 JAN 2019 07:41

Jag bor i Enskede sedan 9 år med min fru Helena och våra 3 barn Judith, Irma och Frans. Irma, Frans och jag spelar i Spårvägen, Judith kommer nog börja snart. Håller på med vårdfrågor på jobbet. Gillar all typ av sport, särskilt skidåkning, snowboard, cykling och såklart badminton.

Hur vill du att Spårvägen badminton ser ut som klubb om fem år?

Då vill jag att Spårvägenandan lever kvar, och att sporten är betydligt större än idag, dvs att ännu fler ungdomar och vuxna tränar och tävlar, att det finns fler hallar i Stockholm och att intresset för badminton som sport är större i Sverige. 

Om Thomas

Ålder: 47 år

Så länge har jag suttit i styrelsen: Detta är mitt första år i styrelsen.

Då slog jag min första badmintonboll: Kanske när jag var 30 år. De första bollarna jag slog på ett vettigt sätt var för kanske 3-4 år sedan, när jag började i SM-gruppen och dessutom tog lite lektioner med Tompa.

Det bästa med badminton: Att det finns så mycket att lära sig och öva på. Och att man behöver en kombination av smidighet, styrka, bollkänsla och snabbhet. Bland annat.

Jobbigaste förlusten: Minns jag inte.

Bästa vinsten: I ett slutspel när jag vann avgörande set med 30-28 och min son Frans vände siffror och tyckte det var så jobbigt att se på på slutet att han höll för ögonen.

Häftigaste badmintonupplevelse: En rad tillfällen när jag sett mina barn Irma och Frans överträffa sig själva. Och mina egna första lektioner med Tompa när jag förstod att det faktiskt går att lära sig fotarbetet även om man börjar som vuxen.  

 Läs mer om övriga styrelsemedlemmar här.

Skribent: Åsa Holmström

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON

 

Advania logotyp

 

Logga IDAB


 Lorenzon & Manheimer logotyp


logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm


logga Södermalms trädgårdsmaskiner

 

JBR Bygg


enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: This is a mailto link

Se all info