Hoppa till sidans innehåll

Stolt presenterar Spårvägen Badminton verksamhetsberättelse 2019-2020

04 MAJ 2021 12:27
Stolt presenterar Spårvägen Badminton verksamhetsberättelse 2019-2020
  • Uppdaterad: 04 MAJ 2021 12:27

Stolt presenterar Spårvägen Badminton verksamhetsberättelse 2019-2020

Ladda ner

Att få jobba som ansvarig i denna förening är oerhört häftigt, och jag får höra mycket
gott om föreningen med allt från hur vi tar hand om våra barn och ungdomar, samt hur
vi fostrar dessa men även givetvis hur mycket badminton de får lära sig. Givetvis känner
jag mig i hög grad bidragande till allt detta, men ju fler år jag jobbar här desto mer
tacksam är jag för all den hjälp jag och Spårvägen får från våra spelare, våra föräldrar
och inte minst vår styrelse. Utan allas hjälp skulle vi aldrig kunna nå dit vi idag når. Vi
har en enorm bredd i verksamheten.

Årets höjdpunkt rent resultatmässigt detta år har varit att vi slog rekord i antalet DMmedaljer, med totalt 50 stycken från U11 till Veteran. Detta resultat visar för migbredden vi har på våra tävlingsspelare på lite högre nivå, vi har väldigt många spelaresom konkurrerar på högsta nivå i det distrikt som är starkast i Sverige! Det hanns intemed så många SM-tävlingar innan Corona pausade tävlandet, men på U19- och SeniorSM tog vi totalt 4 medaljer! Dessa SM brukar annars vara de vi historiskt sett gjort”sämst” resultat på, så kul med medaljer! Om de övriga SM-tävlingarna hade spelatshade vi troligtvis tagit ett gäng medaljer på dessa med. Dessa SM-medaljer blir för migett kvitto på att vi även har en skarp spets där vi har spelare i varje åldersklass som konkurrerar om medaljer på SM.

Resultatmässigt slår dock inget av dessa ovan de medaljer vi tar på Europamästerskapeni U15! Det är väldigt ovanligt att svenska spelare vinner medaljer på U15-EM, jag tror inte vi gjort det någonsin. Spårvägens Romeo och Filip vinner här 1 guld och 2 brons vilket är oerhört stort för såväl Spårvägen men även för svensk badminton. Jag tror faktiskt inte Sverige vunnit något EM-guld (oavsett ålder) på över 25 år! Filip och Romeo är uppfostrade här i Spårvägen och jag minns ännu deras första badmintonslag de slog, och när jag insåg att våra killar skulle ta 3 medaljer kunde jag inte hålla tårarna borta,
så stort! Killarna är unga, och har dock en lång väg att vandra tills de är seniorer, men starten ser onekligen lovande ut.

Verksamhetsåret blev annars givetvis ett väldigt speciellt sådant i och med utbrottet av pandemin med Corona-viruset. Från mitten av Mars ställdes i princip alla tävlingar, seriespel och utbildningar in. Jag är glad att vi i Spårvägen mäktade med att fortsätta hålla vår träningsverksamhet levande, och vi genomförde den i samma utsträckning som tidigare, om än med mindre justeringar. Många spelare, ledare och föräldrar vet jag har uppskattat detta enormt. Under året hann jag även med att vara föräldraledig som timades in lagom till att pandemin bröt ut och nu hoppas vi att tävlandet kommer igång som så många av oss saknat under våren 2020!

Ett STORT TACK till SAMTLIGA som bidrar till vår fantastiska utveckling och verksamhet. Jag är lyckligt lottad som får jobba i denna förening, den bästa av de alla i Sverige att jobba i, enligt mig .

Thomas Csiffary, Chefstränare

Skribent: Mikael Svensson
Epost: This is a mailto link

 

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON

 

Advania logotyp

 

Logga IDAB

 

 


 

 

 

 

 

logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm


logga Södermalms trädgårdsmaskiner

 

enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: kansli@sparvagenbadm...

Se all info