Hoppa till sidans innehåll

Årets Spårvägare


  Från 2016 är Årets Spårvägare ersatt av Sahlströms pokal
Namn Motivering
2015
Åsa Strindlund

Årets Spårvägare är en av våra mest stabila och hjälpsamma medlemmar. Hon har samma glada humör både på och vid sidan av banan. För de som följer Spårvägen på Facebook är hon en av de mest frekventa "gillarna" som bidrar till att lyfta humöret i hallen och på webben. Hon hjälper till med allt från fakturering och registrering till att representera Spårvägen i seriespel, samt talar alltid varmt om Spårvägen. Årets Spårvägare 2015 går till Åsa Strindlund. (På bilden ovan står Åsa på andraprispallen)

2014
Calle Bergqvist
Årets Spårvägare är en klippa som alltid ställer upp för föreningen. Han är ordinarie tränare för en tävlingsgrupp och en träningsgrupp, hjälper till som assisterande tränare och hoppar ofta in när andra tränare inte kan ta sina pass eller när tävlingssekretariatet ska bemannas. Han törstar efter att ständigt utvecklas som tränare och har gått flera av de utbildningar som förbundet erbjuder. Vi i Spårvägen är lyckligt lottade att han är med och stärker vår förening. Årets Spårvägen säsongen 2013/2014 är Calle Bergqvist.
   
2013
Peter Werner
Årets Spårvägare följer med våra spelare landet runt. Personen är en trogen supporter och genom sitt engagemang blir många, både Spårvägare och andra badmintonutövare, mycket imponerade att det går att dokumentera sporten på ett så fantastiskt sätt. Han kryper ofta omkring på och runt badmintonbanan, men är ändå aldrig i vägen. Vi är mycket stolta över att ha denna person i just vår badmintonförening.
Årets Spårvägare säsongen 2012/2013 är Peter Werner
   
2012
Per Hjälm                                                                        
Årets Spårvägare är en av klubbens trognaste supportrar. Han ställer alltid upp, även om det kanske inte passar resten av familjen. Han visar alltid stort engagemang, både som ledare vid tävlingar och vid våra egna tävlingsarrangemang och är en klippa i sekretariatet. Han är en ambassadör för Spårvägen BMF. 
   
2011
Utgick
 
   
2010
Håkan Bisting   
 
   
2009
Mattias Norell                 
Duktig, plikttrogen och ambitiös som tränare på våra läger. Organisatör på våra arrangemang. Stort klubbhjärta.  
   
2008
Billy Lethinen                        
För att han alltid peppar och stöttar båda sina kompisar och deras föräldrar på tävlingar även när han själv inte är med i tävlingen. 
   
   
   
Uppdaterad: 21 MAJ 2017 19:37 Skribent: Annika Collin

 

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON


 

Logga IDAB

/Resources/site_1/New Republic/logo-newrepublic-black.png

 

 

logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm

 

enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: kansli@sparvagenbadm...

Se all info