Hoppa till sidans innehåll

Fabian Bergman Carlssons förebildspris


Om priset

Till minne av Fabian Bergman Carlsson har Spårvägen Badmintonförening instiftat priset Fabian Bergman Carlssons förebildspris. Priset delas ut till en ungdomsmedlem som likt Fabian är en förebild för både äldre och yngre spelare i Spårvägen och som lever upp till vår gemensamma Spårvägenanda både på och vid sidan av badmintonbanan.

2021 Emma Kårström

Emma är något av en doldis för många. Det är en medlem med värme frö alla och särskilt de yngsta av våra spelare. Denna medlem är en sann förebild för alla som är verksamma i en ideel förening. En medlem som stannar sist när ett skåp behöver målas eller kommer till domarutbildning utan att vara kallad. För denna medlem vet att alla behöver hjälpa till och tycker det är kul att bidra. 

2020 Agnes Waldell

Agnes är en lika stor förebild på som vid sidan av planen. Hon är en medlem som aktiverar och engagerar. Tack vare Agnes har vi fått flera aktiva ledare som kan och vill hjälpa till. Agnes ställer upp på allt, är tränare, hjälper till som funktionär, peppar andra spårvägare på Sociala medier och live, och peppar andra att träna, tävla och umgås i hallen, imponerande!

2019  Frans Tegenmark

Fabian Bergman Carlssons förebildspris tilldelas 2019 Frans Tegenmark för att han alltid peppar sina medspelare, är en spelare som alla vill spela med på tävlingar och träningar och för hans sätt att lyfta fram andra och deras förmågor. Frans är en sann vän och förebild i vår förening.

Uppdaterad: 30 NOV 2019 14:02 Skribent: Agnes Waldell
E-post: This is a mailto link

 

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON


 

Logga IDAB

/Resources/site_1/New Republic/logo-newrepublic-black.png

 

 

logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm

 

enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: kansli@sparvagenbadm...

Se all info