Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Werner

Sahlströms Pokal


Om priset:

Första vinnaren av Sahlströms Pokal, 2015, blev Janne Sahlström, som efter ett långt och passionerat engagemang som tränare, ansvarig och värdegrundsskapare slutar i föreningen.

Sahlströms Pokal har ersatt Årets Spårvägare och går till någon i föreningen varje år som lever upp till de värderingar Janne själv varit med och satt, samt betytt något extra för Spårvägen, likt han själv gjort under alla år i klubben.

2021 - Mia Dorsch Hultman

Mia har bistått i seriesammandrag och som ivrigt påhejar spelare i alla åldrar. Utan hennes ekonomiska sinne och noggranna uppföljningar skulle inte vår klubb ha samma goda ekonomiska grunder som gör det möjligt att bedriva vår verksamhet. 

2020 - Per Edholm

Per är en föredömlig förälder: han stöttar sina barn med extra träning utifrån deras önskemål, han ställer upp som tävlingsledare, reseledare. Hjälper oss med it-lösningar, arrangerar klubbresor och mycket annat! Praktexempel på en engagerad förälder!

2019 – Ann Elfqvist

Årets Sahlströms pokal tilldelas 2019 Ann Elfqvist för att hon som spelare och ledare tar ett stort ansvar för spelare i alla åldrar, ställer upp och driver aktiviteter samt sprider sitt glada humör till alla oss andra. Hon har framgångsrikt drivit våra satsningar på att få fler tjejer att spela och trivas i Spårvägen.

 

2018 - Åsa Holmström

Årets vinnare av priset Sahlströms pokal syns sällan själv, men är fantastisk på att lyfta fram andra. Utan dennes stora engagemang för spelare på alla nivåer i klubben skulle vi inte veta like mycket om allt det som görs. Med hjälp av ett stort hjärta och en stor dos planeringsförmåga bidrar årets vinnare med en fantastisk förmåga att entusiasmera och aktivera många andra klubbmedlemmar. Denna person skriver och organiserar på vår hemsida, och på Facebook och ställer upp på allt från att vara ungdomsledare, chaufför till att sitta i tävlingssekretariatet. Årets vinnare av Sahlströms pokal 2018 är Åsa Holmström.

 

2017 - Theodor Hylander

Årets mottagare av Sahlströms pokal är en välkänd glädjespridare i Spårvägen. Denne spårvägare är en god ambassadör som umgås med spelare och föräldrar från såväl Spårvägen som andra klubbar både på hemmaplan och på tävlingar runt om i landet. Han ställer upp för klubben och är en positiv kraft genom att coacha spelare, agera assisterande tränare, dra igång vår hejaklack och filma A-lagets hemmamatcher. 

    
                                                                                                                                                             Foto: Peter Werner

2016 - Robert Derefeldt

Motivering: Med flit och glatt humör har årets vinnare av Sahlströms pokal gjort viktiga insatser under en lång rad år.  Med säker hand har denne lagt grunden för hur vi ordnar klubbresor och har bidragit med viktiga insatser för våra sponsorer. Denne syns ofta ute på tävlingar och har lockat med sig många nya spelare från EM- och SM-grupperna ut på tävlingar.

Robert Derefeldt får Sahlströms pokal

Uppdaterad: 27 MAJ 2018 23:04 Skribent: Annika Collin

 

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON


 

Logga IDAB

/Resources/site_1/New Republic/logo-newrepublic-black.png

 

 

logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm

 

enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: kansli@sparvagenbadm...

Se all info