Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Werner

Sahlströms Pokal


Första vinnaren av Sahlströms Pokal, 2015, blev Janne Sahlström, som efter ett långt och passionerat engagemang som tränare, ansvarig och värdegrundsskapare slutar i föreningen.

Sahlströms Pokal har ersatt Årets Spårvägare och går till någon i föreningen varje år som lever upp till de värderingar Janne själv varit med och satt, samt betytt något extra för Spårvägen, likt han själv gjort under alla år i klubben.

2018 - Åsa Holmström

Årets vinnare av priset Sahlströms pokal syns sällan själv, men är fantastisk på att lyfta fram andra. Utan dennes stora engagemang för spelare på alla nivåer i klubben skulle vi inte veta like mycket om allt det som görs. Med hjälp av ett stort hjärta och en stor dos planeringsförmåga bidrar årets vinnare med en fantastisk förmåga att entusiasmera och aktivera många andra klubbmedlemmar. Denna person skriver och organiserar på vår hemsida, och på Facebook och ställer upp på allt från att vara ungdomsledare, chaufför till att sitta i tävlingssekretariatet. Årets vinnare av Sahlströms pokal 2018 är Åsa Holmström.

 

2017 - Theodor Hylander

Årets mottagare av Sahlströms pokal är en välkänd glädjespridare i Spårvägen. Denne spårvägare är en god ambassadör som umgås med spelare och föräldrar från såväl Spårvägen som andra klubbar både på hemmaplan och på tävlingar runt om i landet. Han ställer upp för klubben och är en positiv kraft genom att coacha spelare, agera assisterande tränare, dra igång vår hejaklack och filma A-lagets hemmamatcher. 

    
                                                                                                                                                             Foto: Peter Werner

2016 - Robert Derefeldt

Motivering: Med flit och glatt humör har årets vinnare av Sahlströms pokal gjort viktiga insatser under en lång rad år.  Med säker hand har denne lagt grunden för hur vi ordnar klubbresor och har bidragit med viktiga insatser för våra sponsorer. Denne syns ofta ute på tävlingar och har lockat med sig många nya spelare från EM- och SM-grupperna ut på tävlingar.

Robert Derefeldt får Sahlströms pokal

Uppdaterad: 27 MAJ 2018 23:04 Skribent: Annika Collin

VI STÖDJER SPÅRVÄGEN BADMINTON

 

Advania logotyp

 

Logga IDAB


 Lorenzon & Manheimer logotyp


logo driftautomatik

 

Logga INTEK +tel&mail 100mm


logga Södermalms trädgårdsmaskiner

 

JBR Bygg


enskede_rackethall

Postadress:
Spårvägens BMF - Badminton
Enskede Rackethall, Sockenvägen 290
12040 Årsta

Besöksadress:
Sockenvägen 290
12040 Årsta

Kontakt:
Tel: +46704184899
E-post: This is a mailto link

Se all info