Hoppa till sidans innehåll

LAG 2011


Hej där!!!

Det har gått väldigt bra för Elit tjejerna. 4a i första omgången och 3a i andra  och 6a i tredje ETT JÄMNT & BRA LAG som har presterat riktigt bra!!!! Laget kom sammanlagt på en mycket fin 4e plats och ÄR KVAR I ELITEN till 2012!!! För tredje året i rad!!! Inte illa!! Vi säger också farväl och tack för alla fina insatser till Karolina Stenberg som nu är så pass stor att hon går över till häst - lycka till!

SNART DAGS FÖR DET STORA MEDLEMS & TÄVLINGSMÖTET. Då sammanställer vi 2011 - hyllar våra ryttare och ser fram emot 2012 - håll utkik efter inbjudan.               Kramiz på er :)

 

 

 HAR DU GJORT DITT  FUNKTIONÄRS VAL!??

 Ni som tävlar i något av våra lag skall enligt ryttaravtalet delta som funktionär antingen 2 halvdagar eller 1 heldag/år. Det är ryttaren och eller närstående till ryttaren som skall fullgöra uppdraget. Det är en förutsättning att vi har funktionärer så att vi kan anordna tävlingar – om vi inte anordnar minst 1 lagtävling/år får vi inte delta i lagserier - enl. Gbg & Bohusläns Ridsportförbunds regler – om vi alla bidrar stärker det gemenskapen i klubben!

 

 

 

     

Det finns inget album kopplat till denna sida.
 
 

 

 

VÅRA SPONSORER;

 

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS:

 

 

 

 

VI STÖTTAR SpRK:

Eva Ebeling

Gun Marie Stenlund

Charlotte Bolander

Marie Arvidsson

Gun Andrén

Cristin Jadefeldt Berg

Karina Johansson

Kent Andersson

 

 

 

 

 

Postadress:
Spekeröds RK - Ridsport
Sandra Henningsson, Hammarberg 885
44296 Kode

Kontakt:
Tel: 0761 - 41 53 47
E-post: This is a mailto link

Se all info