Hoppa till sidans innehåll

Staffanstorps KK - Karate

Välkomna till Staffanstorps Karateklubb!

Staffanstorps Karateklubb står inför en mycket spännande Vårtermin 2019! Vår Sensei sedan mer än 30 år tillbaka har valt att avsluta sitt engagemang i föreningen. Han kommer ersättas av Sensei Paul Kee som strax kommer få en egen presentation här på hemsidan. När man når svart bälte så börjar man utveckla sin egen karate och därför är inte en svartbältares stil lik en annans. Det följer att klubben och träningen kommer se annorlunda ut framåt, vilket vi tycker känns spännande!

Här på hemsidan hittar ni information om träningar, terminsstart, avgifter och annan kul information. Hemsidan är fortfarande under uppbyggnad men vi strävar efter att kalendern innehåller aktuell och uppdaterad information för att ni inte ska missa träningar eller att vi har ställt in en träning.

Klubbnyheter

Föreningen samlar in kvitton från City gross i Staffanstorp. CityGross i Staffanstorp sponsrar föreningar som handlar på CityGross och klubben får tillbaka 1% av vad ni har handlat om vi samlar in kvitton. Framåt kommer det finnas ett kuvert eller en låda att lägga kvitton i på träningarna!

Postadress:
Staffanstorps KK - Karate
Karl Zulawinski, Kaniksvägen 15-1
24592 Staffanstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info