Hoppa till sidans innehåll

Hitta hit


Till träningsbanan: 

Vår träningsbana ligger vid Gullåkra mosse vid den norra infarten till Staffanstorp. 
Från pendlarparkeringen på Gullåkravägem går en gångbana upp till själva träningsplanen. 

Koordinater: 55.65529, 13.21735

 

Vägbeskrivning: 
Från Lund: Kör söderut på väg 108 mot Staffanstorp. Sväng till höger i den första rondellen. Sväng till höger in på pendlarparkeringen. 

Från Svedala: Kör norrut på väg 108 mot Staffanstorp. Kör rakt fram i den första rondellen och sväng till vänster i den andra rondellen. Sväng till höger in på pendlarparkeringen. 

Från Malmö: Kör österut på väg 11. Kör rakt fram i rondellen i början av samhället. Ta avfarten till höger mot Staffanstorp/Svedala/trelleborg. Ta till vänster in på väg 108. Kör rakt fram i den första rondellen och sväng till vänster i den andra rondellen. Sväng till höger in på pendlarparkeringen. 

Från Dalby: Kör västerut på väg 11. Ta första avfarten till Staffanstorp. Kör rakt fram i den lilla rondellen och sväng sedan till höger i den större rondellen in på väg 108. Sväng till vänster i nästa rondell. Sväng till höger in på pendlarparkeringen. 

Med buss: Regionsbuss 166 stannar på hållplatsen Staffanstorp Industrigatan 

 

Till klubblokalen/teorisalen: 

Vår klubblokal och teorisal ligger granne med Hemvärnsgården i Kyrkheddinge.

Adress: Gamla Dalbyvägen 194, Kyrkheddinge

Koordinater: 55.64690, 13.27080

 

 Vägbeskrivning: 

Från Lund: Kör söderut på väg 108 mot Staffanstorp. Kör rakt fram i den första rondellen. Kör rakt fram i den andra rondellen. Ta av till höger till väg 11 mot Dalby/Simrishamn. Ta avfarten mot Genarp/Kyrkheddinge. Sväng till höger mot Kyrkheddinge. Sväng till höger in på parkeringen till Hemvärnsgården. 

Från Svedala: Kör norrut på väg 108 mot Staffanstorp. Ta av till vänster till väg 11 mot Dalby/Simrishamn. Ta avfarten mot Genarp/Kyrkheddinge. Sväng till höger mot Kyrkheddinge. Sväng till höger in på parkeringen till Hemvärnsgården. 

Från Malmö: Kör österut på väg 11 mot Staffanstorp. Kör rakt fram i rondellen i början av samhället. Ta avfarten mot Genarp/Kyrkheddinge. Sväng till höger mot Kyrkheddinge. Sväng till höger in på parkeringen till Hemvärnsgården. 

Från Dalby: Kör västerut på väg 11. Ta avfarten mot Genarp/Kyrkheddinge. Sväng till höger mot Kyrkheddinge. Sväng till höger in på parkeringen till Hemvärnsgården. 

Med buss: Regionsbuss 174 stannar på hållplatsen Kyrkheddinge väg 11

 

 

Uppdaterad: 23 SEP 2020 09:02 Skribent: Ina Malmkvist
E-post: Adressen Gömd

Besök oss på Facebook:


 

Våra sponsorer:

HelHundlogo.jpg

p1.png

sportringen.png

8313_cmyk_c_pos_2.jpg

Andra bra länkar: 


 

 

Postadress:
Staffanstorps hundklubb - Draghundsport
Ina Malmkvist, Åkershus 19B
24537 Staffanstorp

Besöksadress:
Gullåkravägen
24532 Staffanstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@staffansto...

Se all info