Hoppa till sidans innehåll

Bonussystem


STAFFANSTORPS HUNDKLUBBS POÄNGSYSTEM

Att hjälpa till på klubben är ett bra sätt att komma in i klubben och lära känna nya människor. Det spelar ingen roll om du har mycket erfarenhet eller ingen alls, det finns en plats för alla - och alla behövs! Så här går det till: Varje gång du hjälper till med något som gynnar klubben tjänar du poäng som du sedan kan använda som hel- eller delbetalning för klubbkläder, kurser, föreläsningar, mm. Hur många poäng du tjänar beror på hur mycket tid du lägger ner.
Alla hjälpande händer är välkomna! När du har tid att redovisa så maila till kassören (This is a mailto link) Berätta vad du gjort, datum samt antal timmar.

OBS! Allt som ska betalas med hjälp av poängsystemet (helt eller delvis) ska betalas av klubben, du ska inte betala själv. Det vill säga kvitton kan inte kvitteras in i efterhand utan eventuella fakturor ska vara utställda till klubben.

Exempel på vad som räknas:

  • Allt som görs för att klubben ska bli till en trevlig och funktionell plats för alla medlemmar, som städning, reparationer, byggnation, krattning, plantering och vård av klubbstugan…

  • Allt arbete som behöver utföras inför, under och efter evenemang och tävling, all planering och efterarbete för instruktör i samband med kurs, allt administrativt arbete som utförs för klubbens räkning, t.ex. medlemsregistrering, bokföring, protokoll och hemsida.

  • Möten angående verksamhet inom kommittéer, sektorer eller hela klubben. Dock ej årsmöte eller liknande, tex styrelsemöten. 

  • Allt arbete som utförs för klubben ger poäng, dvs uppgiften måste gynna föreningen i stort, inte enskild individ.


  • För vald funktion såsom styrelse- och valberedningsarbete utgår inga poäng. 
  • Egen träning, träningsgrupp, utbildning etc. räknas inte.

Du kan använda dina poäng till att helt eller delvis betala ditt medlemskap, kurser, litteratur med mera. Man kan aldrig omsätta poäng till pengar. En förutsättning för att poäng ska räknas både vid intjänandet och utnyttjandet är att du har ett giltigt medlemskap i klubben. 1 timme = 1 poäng, 1 poäng är värd 25 kronor.

Uppdaterad: 06 JUN 2021 23:22 Skribent: Ina Bådstad Malmkvist
E-post: Adressen Gömd

Besök oss på Facebook:


 

Våra sponsorer:

HelHundlogo.jpg

p1.png

sportringen.png

8313_cmyk_c_pos_2.jpg

Andra bra länkar: 


 

 

Postadress:
Staffanstorps hundklubb - Draghundsport
Ina Malmkvist, Åkershus 19B
24537 Staffanstorp

Besöksadress:
Gullåkravägen
24532 Staffanstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@staffansto...

Se all info