Hoppa till sidans innehåll

Instruktörer


Här nedanför kan ni läsa lite mer om våra fantastiska instruktörer. 
De har alla ett stort intresse för hundar och hundträning och går regelbundet utbildningar och kurser för att vidareutveckla sig, hålla sig ajour med nya regler och trender inom olika hundsporter så att vi kan erbjuda dig som medlem hos oss ett så bra kursutbud som möjligt. 


thumbnail_2.jpg

Isabelle Athle

This is a mailto link

Agilityinstruktör för Staffanstorps hundklubb. Började som valp och vardagslydnadsinstruktör.  Jag tävlar själv klass 3 agility med min Volpino Italiano Lumi.  Vi har testat på lite andra aktiviteter, bland annat lydnad, rally, nosework, fjällvandring, bergsbestigning och utställning. Lumi är även utbildad besökshund inom skola, vård och omsorg vid Svenska Terapihundskolan och har jobbat inom äldrevården.
Jag har gått många kurser några av de tränare jag senast gått för är, Eva Marie Wergård (Mental tränare), Ina Himla (Världsmästare 2018), Anastasiia Egorova (Ryska landslaget), Enya Habel (Svenska Landslaget) och Tamás Tráj (Ungerska Landslaget). Hoppas vi ses på agilitybanan!

 

sthk.jpg

Annika Ingvarsson

This is a mailto link
Utbildad valp och allmänlydnadsinstruktör inom IMMI (2004)
Utbildad hundpsykolog/problemhundsutredare inom IMMI (2006)
Certifierad Canis klicker-tränarutbildad (2007-2008)
Diverse utbildningar inom agility (2001-2021)
Tränar och tävlar aktivt i agility klass 3 med mina pudlar som är 4 och 8 år gamla. Utöver det aktiveras mina hundar med viltspår, nosework, klick och tricks samt dagliga rundor i skogen.

Håller för tillfället kurser i AGILITY!


IMG_20191230_214401_646-1.jpg

Malin Larsson

This is a mailto link
Jag heter Malin larsson och håller bland annat kursen Agility avancerad i Staffanstorps  hundklubb . Under mina år inom klubben har jag glädjen att få följa många olika ekipage.  Agility växer och utvecklas hela tiden . Det är en idrott för alla oavsett ålder, kön eller hund som vill ha roligt ihop . 
Jag har 2 st bordercollies och 1 dvärgpudel som alla tränar agility och tävlar. Vi har tävlat landet runt och deltagit på SM flertal gånger med bästa resultat sm guld Lag 2018.
Varför jag brinner för agility är glädjen i att utvecklas med hunden och ha roligt tillsammans.
 

167485264_1348917872131198_5361136866982496513_n.jpg

Sandra Larsson

This is a mailto link
Jag har varit instruktör hos klubben sedan 2017, är mest aktiv som agilityinstruktör men håller även valp och vardagslydnadskurser. Jag är utbildad A1 instruktör och även diplomerad hundinstruktör.
Som instruktör brinner jag för att se hur samarbetet mellan förare och hund förstärks genom träning. Alla hundar är individer och föredrar olika former av belöning och mitt mål är att tillsammans med föraren hitta just detta. Då kan man skapa magi tilsammans!
Jag har tre stycken bordercollies som jag tränar och tävlar inom agility. Dem är mina bästa motivationskompisar till att jag alltid kommer vilja utvecklas och lära mig mer.

ina.jpg

Ina Malmkvist

This is a mailto link

Jag har varit instruktör i klubben sedan 2015. Innan dess har jag varit instruktör inom SBK och på andra privata hundklubbar. Jag har en A1 utbildning i grunden men har även gått utbildningar inom valp/vardagslydnad, etologi och 

Jag älskar att det finns så mycket man kan göra tillsammans med sin hund och därför lägger jag stor vikt på att man har ett bra samarbete och kommunikation med sin hund. Det ska vara roligt både för en själv och för hunden oavsett om det handlar om SM i agility eller bara en promenad i parken. 

Själv tränar jag agility, nosework, rallylydnad och lite spår med mina egna hundar. 

Då jag jobbar inom djursjukvården håller jag även ibland små föreläsningar på klubben.


IMG_20210131_190146_472.jpg

Frida Pettersson

This is a mailto link

Jag har tränat och tävlat agility sedan 2014 och utbildade mig till A1 instruktör 2015.
Jag har deltagit på Agility SM 2019 men även kvalat till Agility SM 2020, både individuellt och i lag. 
Jag har två border collies som är mina absolut bästa tränings kompisar. 
Jag som instruktör tror på att alla kan utföra agility men att vi så väl hund som förare har olika förutsättningar. Detta tycker jag är en del av charmen med sporten och jag tycker att det är roligt att hitta lösningarna som fungerar för varje ekipage. 
Agility är för alla. 

thumbnail_Screenshot_20191102-223721_Gallery-1.jpg

Ingela Sjögren

This is a mailto link

Jag har en ganska lång erfarenhet av att träna och tävla med hund. Just nu tävlar jag rallylydnad och Nosework med min pyrre Impa. Vi är även smått aktiva i lydnad, spår och personsök. I Staffanstorps hundklubb håller jag kurser i Rallylydnad och Nosework.

Uppdaterad: 03 APR 2021 19:45 Skribent: Ina Malmkvist
E-post: Adressen Gömd

Besök oss på Facebook:


 

Våra sponsorer:

HelHundlogo.jpg

p1.png

sportringen.png

8313_cmyk_c_pos_2.jpg

Andra bra länkar: 


 

 

Postadress:
Staffanstorps hundklubb - Draghundsport
Ina Malmkvist, Åkershus 19B
24537 Staffanstorp

Besöksadress:
Gullåkravägen
24532 Staffanstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@staffansto...

Se all info