Hoppa till sidans innehåll

Allmänna regler


Allmänna trivselregler  

Vi har som ambition att alla ska trivas hos oss och få den bästa träningsmöjligheten. För att möjliggöra detta och för att hålla bana och hinder i gott skick ber vi dig att ta hänsyn till våra trivselregler.

 

Våra banor är inhägnade men det betyder inte att du kan släppa din hund hur som helst. Är det folk när du kommer, fråga först dem om det är ok. Är det du som är där när någon annan kommer? Se om ni på något sätt kan samsas om banan så att båda får tränat – Man kan inte tinga hela banan och inte heller störa/förstöra för någon annan. Koppla din hund för passage till stora hagen om du ser att träning pågår. I övrigt gäller det givetvis att hålla en god ton till varandra och att vi alla har en förståelse för att de som tränar på klubben går in med olika förutsättningar och planer för sin träning.

1) Du ska vara medlem i Staffanstorps hundklubb och kunna visa upp medlemskort när du vistas på banan.

2) Planerna är rökfritt område.

3) Planerna är inga rasthagar, hunden/hundarna ska vara rastade innan ni beträder planen. Låt absolut inte hunden/hundarna kissa på agilityhinder.

4) Precis som på alla andra platser gäller det att plocka upp efter hunden. Är olyckan framme och hunden kissar på ett hinder så ta lite vatten och häll på för att få bort kisset igen.

5) I samband med kurs på klubben är det generellt inte tillåtet att träna sin hund parallellt i annan hage. Om du trots allt önskar det är det instruktören på plats som måste godkänna att detta är ok. Det förutsätter också att du har en hund som inte stör kursdeltagarna och som dessutom tolererar att bli störd under sin egen träning. Kolla kalendern innan ditt besök, den hittar du på hemsidan www.staffanstorpshundklubb.se.

6) Både på kurs och träning med flera deltagare ska hunden vara kopplad, uppbunden eller sitta i bur mellan era egna träningspass så att ni inte stör andra tränande ekipage.

7) Om du vill binda upp din hund ska detta göras i staketstolparna. Absolut INTE i nätet.

8) Håll din hund borta från klubbområdet om den har kennelhosta, noskvalster eller andra smittsamma åkommor och respektera karenstiden på respektive åkomma.

9) Om du tappar godis i någon av hagarna, plocka upp det. Det kan dels vara störande för andra som tränar men det finns även hundar i klubben som har olika typer av foderallergi.

10) Upptäcker du något som är trasigt, farlig eller på annat sätt har synpunkter tar vi tacksam emot dessa på mail till This is a mailto link

 

Välkomna!

Uppdaterad: 23 SEP 2020 09:05 Skribent: Ina Malmkvist
E-post: Adressen Gömd

Besök oss på Facebook:


 

Våra sponsorer:

HelHundlogo.jpg

p1.png

sportringen.png

8313_cmyk_c_pos_2.jpg

Andra bra länkar: 


 

 

Postadress:
Staffanstorps hundklubb - Draghundsport
Ina Malmkvist, Åkershus 19B
24537 Staffanstorp

Besöksadress:
Gullåkravägen
24532 Staffanstorp

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: styrelsen@staffansto...

Se all info