Hoppa till sidans innehåll

1-1 i derbyt mot Ullared

05 MAJ 2019 11:50
Det belv oavgjort 1-1 mellan Stafsinge och Ullared när lagen möttes på Hedevi i Ullared på fredagskvällen. Resultatet får anses som rättvisst även om bägge lagen efter matchen tyckte man borde vunnit.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2019 11:50

Stafsinge kom till spel med en 4-4-2 uppställning, vilket var samma formation som man avslutade matchen mot Rosengård i andra halvlek senast. Organsitionsförändringen medförde att Victor Ericsson tog steget upp från backplats till mittfältet, vilket han gjorde med den äran.

Första kvarten var det Stafsinge som tog kommandot och startade med hög press och stressar Ullared framgångsrikt. Lagen har varsin kvalificerad chans i inledningen. För Stafsingen är det Jesper Carlsson som inte får riktig träff på avslutet i bra läge. I den 17:e minuten får Stafsinge frispark nära Ullareds straffområde. Frisparken går i muren, men ut på kanten till Dennis Kemendi som slår in bollen mot straffområdet och Jasmin Barucic stöter in bollen i mål med en yttersida till ledning 1-0 för Stafsinge. Kvarten senare är det ytterst nära 2-0 till Stafsinge när Denis Kemendi får bra träff på halvvolley utanför strafffområdet. En överspelad Ullareds-målvakt kan dock se hur bolllen tar i ribban.

I andra halvlek är det Ullared som börjar klart best och får också tidig utdelning när Andreas Litzell förvaltar ett inspel från gamle Stafsinge-bekantingen Aloand Alzhawi på bästa sett. Efter kvitteringen blir det alltmer Ullared och Stafsinge får backa hem och försvara sig. Stafsinge har också lite för bråttom när man har bollen, vilket gör att man låter Ullared föra spelet. Chanserna är dock få och uppstår främst efter frisparkar och fasta situationer. Vid en fast situation gör Stafsinge också mål, men detta blåses bort pga ruff. Noteras kan att detta är Stafsinges fjärde bortdömda mål i serien i år. I den 79: e minuten får Stafsinge chansen att spela med en man mer när Ullareds Joel Fogelberg får syna det röda kortet efter sin andra varning. Stafsinge tar då över spelet och skapar viss press, men utan att få till något riktigt vasst läge utan matchen slutar 1-1.

Båda lagen tyckte efter matchen att man borde vunnit, men är nog innerst inne hyfsat nöjda med varisn poäng. För Stafsinges del var det skönt att få poäng efter de snöpliga förlusterna. Nu väntar ny tuff match mot topplaget Hittarp på lördag.

Laget: Mladen - Casper, Danne, Haag, Denis - Albin, Edwin, Victor (Makrill), Elias (Sebbe) - Jasmin, Jesper

Spelarbetyg (jury Fidde)

+++ Mladen

++   Casper

+     Jesper


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 2 Västra Götaland, herrar
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09

Flickor 06-07

Flickor 04-05

Flickor 00-02 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 06

Pojkar 04-05

Pojkar 02-03

 

Herr Senior 

 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link