Hoppa till sidans innehåll

Äntligen seger för herrarna

26 MAJ 2019 20:29
Efter tre raka oavgjorda matcher där man varit i ledningen vid samtliga tillfällen, blev det nu äntligen seger för Stafsinge när man besegrat Eslöv på bortaplan med 3-2.
  • Skapad: 26 MAJ 2019 20:29

Stafsinge åkter till Ekevalla IP i Eslöv på lördagseftermiddagen med tra raka oavgjorda resultat på de senaste matcherna. De senaste två  har inneburit ödesdigra poängtapp i slutminuterna och senast tappade man 3-0 mot Olympic. Skadebekymrena är fortsatt ganska stora i truppen och från senast saknades nu också Victor Ericsson (sjuk) och Sebbe Levinsson (skadad). Lägg därtill att ytterbacken Casper Persson var avstängd och därmed hade tränare Andreé Johansson fått göra tre förändringar i startelvan, jämfört med senast.

Stafsinge gör åter en bra första halvlek och hade också de bästa chanserna i början. Ledningsmålet kom också efter den dryg halvtimmes spel. Efter en Stafsinge-frispark misslyckades Eslövs målvakt att hålla bollen utan släppte en retur som Jasmin Barucic snappade upp och sköt in på halvvolley. Det skulle också bli ett 2-0-mål för Stafsinge preics innan paus. Efter en fast situation hittade Emil Bengtsson inlägg Fredrik Haag som skarvade vidare till jesper Carlsson, som avslutade snyggt otagbart på volley.

Med tanke på senaste matchens kollaps i andra halvlek, var tränare Andreé tydlig i omklädningsrummet i halvtid med att man måste fortsätta spela sitt eget spel. Men precis som förra veckan skulle man tappa sin ledning. I den 57:e minuten fick Eslöv straff efter en tilltrasslad situation. Straffades räddades av utmärkte målvakten Mladen Galabos, som dock fick se returen slås i mål av straffläggaren. 10 minuter senare kom också kvitteringen efter att en Eslövspelare nått högst på en hörna. Eslöv hade varit det klart bättre laget efter paus och Stafsinge såg änglsigt ut. Bara minuterna efter kvitteringen skulle dock matchen få sitt avgörande. Oscar Andersson djupledsboll nådde den ständigt löpande Jesper Carlsson som i straffområdet bryskt fälldes av målvakten i fritt läge. Straffen och det röda kortet var solklart. När väl Eslöv fått bytt in sin andre-målvakt var det Jasmin Barucic som fick förtroendet att ta hand om straffsparken. Jasmin var iskall och satte behärskat 3-2 till de rödsvarta. Detta var Jasmins 6:e serie-mål  och han harkar på i toppen av skytteligan. Med en man mer på banan, fick Stafsinge kontroll på matchen, men i matchens sista minuter tryckte Eslöv upp sitt manskap och skapade några hörnor som blev riktigt farliga. Stafsinges försvar lyckades dock reda ut dessa och de rödsvarta kunde jubla åt en mycket viktig bortaseger.

I och med segern lämnade Stafsinge över nedflyttningsplatsen till Vinberg. Redan på torsdag är det dags för ny match när det nalkas Hallandsderby mot formstarka Halmia på Stafsinge IP.

Laget: Mladen - Samuel, Haag, Oscar - Albin, Emil, Edwin, Elias, Filip - Jasmin (Arjan) Jesper

Spelarbetyg

+++ Mladen

++   Jesper

+     Elias


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 2 Västra Götaland, herrar
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09

Flickor 06-07

Flickor 04-05

Flickor 00-02 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 06

Pojkar 04-05

Pojkar 02-03

 

Herr Senior 

 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link