Hoppa till sidans innehåll

Förlust igen för herrarna

28 APR 2019 11:49
Det blev ny förlust för Stafsinge efter att gästande Rosengård gjorde 3-2 i matchens slutskede. Besvikelsen i hemmalaget var såklart stor och nu har laget tre raka förluster.
  • Uppdaterad: 28 APR 2019 11:49

Två förändringar i startelvan jämfört med senast. Tillbaka i laget var Elias Dehlryd och Denis Kelmendi efter sjukdom respektive skada. Saknades gjordes lagkaptenen Emil Bengtsson som var bortrest.

Matchen hann knappt börja innan gästande Rosengård tagit ledningen med 1-0 efter ett fint anfall. Rosengård var väldigt aggressiva och anfallsglada ineldningsvis och även om Jasmin Barucic hade ett jätteläge minuten efter Rosengårds ledningsmål, var gästerna klart bästa laget. Redan i den 11:e minuten var det dags igen då Rosengård återigen broderat sig igenom Stafsinges försvar och gjorde 2-0. Inte mycket talade nu för Stafsinge och det var bud på fler mål för Rosengård. Men mitt i halvleken fick Stafsinge en frispark en bit in på Rosengårds planhalva. Elias Dehlryds vassa högerfot hittade Victor Ericsson som visade styrka i nickduellen och nickade in reduceringen till 1-2. Knappt hann hemmapubliken sätta sig till rättai gen innan Stafsinge fick ny frispark. Ännu en gång lyftes bollen in av Elias Dehlryd och denna gång nådde Daniel Johansson högst och nickade in kvitteringen 2-2. Därefter var det ett böljande spel där båda lagen anföll med mycket folk och det var stora ytor mellan lagdelarna. Det blev inga fler mål utan 2-2 stod sig halvleken ut.

I andra var det åter Rosengård som tryckte på för ett lednigsmål. Stafsinges anfall var betydligt kortare men chanserna fanns ändå. Jesper Carlsson avslutade ett par gånger där Rosengårds målvakt fick sträcka ut ordentligt för att förhindra ett hemmamål. Rosengård var flera gånger nära och Stafsinges målvakt Mladen Galambos stod åter för flera fina parader vilket förhindrade bortaledning. Med ca 10 miunter kvar hade Stafsinge åter en nick i mål efter frispark, men Jasmin Barucic´s mål dömdes bort pga offside. Tveksamt enligt Stafsinge-spelarna (såklart). Matchen såg ut att gå mot oavgjort, men i den 88:e minuten fick Rosengård en hörna, vilken skulle bli ödesdiger för hemmalaget. Stafsingeförsvaret lyckades inte rensa undan ordentligt, utan bollen hamnade framför fötterna på Rosengårds Oscar Nilsson som tofflade in 3-2 till bortalaget, vilket skulle bli segermålet.

En oerhört tung förlust för de röd-svarta, som nu noteras för tre raka förluster efter segern i premiären. Nu väntar seriens första derby mot ett formstarkt Ullared

Spelarbetyg (jury Anton, Felix)

+++ Casper

++   Danne

+     Edwin

Laget: Mladen - Danne, Haag, Victor (Makrill) - Casper, Elias, Edwin, Albin, Denis - Jasmin, Jesper


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 2 Västra Götaland, herrar
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09

Flickor 06-07

Flickor 04-05

Flickor 00-02 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 06

Pojkar 04-05

Pojkar 02-03

 

Herr Senior 

 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link