Hoppa till sidans innehåll

Förlust mot Assyriska

19 APR 2019 08:39
Det blev förlust för herrarna med 4-1 mot Assyriska på skärtorsdags-kvällen. På 8 minuter i andra halvlek raserade allt och Stafsinge tappade matchen.
  • Skapad: 19 APR 2019 08:39

Stafsinge hade gjort två ändringar i startelvan sedan matchen mot Onsala i söndags. Victor Ericsson kom in istället för skadade Samuel Ohlsson och Jasmin Barucic kom in från start då man nu valde två anfallare. Mittfältaren Elias Dehlryd hade under dagen tvingats lämna återbud pga sjukdom. Assyriska kom till spel med två raka försluster i serieinledningen. Matchen började sent, kl 19:30 på skärtorsdagen på Ruddalens konstgräs i Västra Frölunda och Stafsinge-supportrarna på plats, var denna gång få.

Stafsinge inledde bäst och var aggressiva på mittfältet vilket resulterade i att man inte tillät Assyriska bygga upp något eget spel. Det var istället Stafsinge som hade det mesta av bollen och redan efter fem minuter hade Stafsinge en jättechans att ta ledningen när Jesper Carlsson blev fint framspelad av Jasmin Barucic, men hans nick strök ribban. Assyriska hade egentligen bara en riktigt kvalificerad målchans i första halvlek, men den var destor hetare och om det inte varit för en makalös dubbelräddning av Mladen Galabos, hade Assyriska tagit ledningen i den 15:e minuten. Strax före halvtidsvilan kom en ny jättechans för Jesper Carlsson. Edwin Jacobsson tryckte sig förbi sin motståndare på högerkanten och fann Jesper med ett precist inspel längs marken, men Jespers avslut blockerades med hälen av en Assyriska-försvarare. 0-0 i halvtid och tränare Andreé Johansson, gick nog in i omklädningsrummet ganska nöjd med vad hans mannar presterat i första halvlek.

Dryga fem minuter in i den andra halvleken, tog Stafsinge ledningen. Victor Ericssons fina inlägg plockades ner i straffområdet av Jasmin Barucic, som vände bort sin försvarare och kyligt placerade in 1-0 till Stafsinge. Med Stafsinge-ögon såg det nu väldigt stabilt och bra ut och frustrationen började synas hos Assyriska. Men efter dryga timmen spelad skulle allting ändras på 8 minuter. I den 62:a minuten hade Stafsinge flyttat upp laget vid en fast situation, vilket blev till ett farligt omställningsläge för Assyriska. Precis när man trodde att sitatuionen var över och Stafsinge var samlat, kom ett inlägg in i straffområdet som snyggt nickades i mål av anfallare i Assyriska. Redan två minuter senare vann Assyriska på nytt bollen vilket gav läge för ett nytt inlägg och denna gången slog Iset Thoma Hajrizaj till på volley helt otagbart för Mladen i mål och Assyriska hade vänt matchen. Inte nog med det. Samme Hajrizaj fick fem minuter senare drömträff på halvvolley från 25 meter och 3-1 var ett faktum. Uppförsbacken för Stafsinge var nu tung. Man försökte satsa offensivt och satte in Arjan Osmani som en tredje forward, men det skapades egentligen inga riktigt heta chanser. Istället blev det Assyriska som i matchens sista övertidsminut även gjorde 4-1 när Stafsinge satsade allt framåt.

Tung förlust för Stafsinge i en match som kändes så bra i 60 minuter. Samtidigt måste man ge cred åt Assyriska som gör tre riktigt snygga mål där fina prestationer ligger bakom. Nu gäller det för Stafsinge att ladda om till nästa match som är mot Rosengård lördagen 27/4.

Laget: Mladen - Danne, Haag, Victor (Arjan) - Casper, Emil, Edwin, Albin, Sebbe(Makrill) - Jasmin, Jesper

Spelarbetyg (jury Rolf)

+++ Albin

++   Edwin

+     Casper


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 2 Västra Götaland, herrar
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09

Flickor 06-07

Flickor 04-05

Flickor 00-02 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 06

Pojkar 04-05

Pojkar 02-03

 

Herr Senior 

 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link