Hoppa till sidans innehåll

Nu uddamålsförlust

30 JUN 2019 22:06
Det blev ny uddamålsförlust för Stafsinge i bortamötet med Onsala på lördagseftermiddagen. Hemmalaget Onsala var det effektivare laget och vann därför med 2-1 i en match där det var Stafsinge som var det spelförande laget.
  • Skapad: 30 JUN 2019 22:06

Stafsinge inledde bra med hög press och skapade också några bra chanser utan att lyckas sätta dit den. Istället blev det Onsala som tog ledningen i den 21 minuten. Målet föregicks av schabbel i Stafsinges försvar som gav Onsalas Victor Andersson läge att prickskjuta in 1-0 bakom Joakim Dahlberg i målet. Stafsinge fortsatte spela bra men trots chanser med Jesper Carlsson i spetsen, blev det inga mer mål i den första halvleken.

Den andra halvleken blev den första lik. Dvs med större bollinnehav av Stafsinge, men Onsala gjorde mål. Med kvarten kvar var det åter Victor Andersson som överlistade Dahlberg och kunde utöka Onsalas ledning till 2-0. Målet kom till på en snabb kontring, där Andersson sprang ifrån Stafsinges försvar och fri kunde rulla in bollen i bortre burgaveln. Stafsinge satsade då på en än mer offensiv uppställning och fick också tryck på Onsalas försvar. Målet kom till slut i den 85:e minuten på nick av Jesper Carlsson på Casper Perssons inlägg. Stafsinge tryckte på för kvittering, men närmre än inbytte Jasmin Barucic´s nick i famnen på målvakten, kom man aldrig och Stafsinge kunde konstatera att man förlorat med uddamålet ännu en gång.

Nu väntar två ödesmatcher för nästjumboplacerade Stafsinge. Först möter man jumbon Prespa, (som efter vinst nu bara är en poäng efter Stafsinge). Därefter är det ny hemmamatch mot Assyriska som i dagsläget ligger tre poäng före. Förhoppningarna är goda, då det spelmässigt sett betydligt bättre ut i de två senaste matcherna.

Laget: Dahlberg – Casper, Danne, Samuel (Oskar C), Oscar(Denis) – Albin, Emil, Filip(Jasmin), Makrill(Hugo), Sebbe(Elias) – JC

Spelarbetyg

+++ Makrill

++   Danne

+     Samuel


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 3 Sydvästra Götaland, herr 2020
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 04-05

Herr Senior 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link