Hoppa till sidans innehåll

Ny tung förlust

08 JUL 2019 22:02
Torts tidig ledning blev det en mycket tung förlust mot Prespa Birlik hemma på Stafsinge IP på lördagseftermiddagen med 1-3. Förlusten innebär att Stafsinge nu är jumbo i serien då man passerades av just Prespa Birlik.
  • Skapad: 08 JUL 2019 22:02

Stafsinge inledde bra och redan i den 5:e minuten tog laget också ledningen när Jasmin Barucic gjorde 1-0. Samme Barucic var också nära att göra 2-0 men hans avslut tog i stolpen. Stafsinge-supportrarna tyckte sedan att det borde vara en frilägesutvsning när Jesper Carlsson fälldes i fritt läge, men domaren valde att bara visa det gula kortet och blåsa frispark. Stafsinges spelövertag avtog sakterliga och kvitteringen kom i den 34:e minuten, efter en riktig bjudning i eget straffområde. Strax därpå fick Stafsinge sin viktige försvarare Oscar Andersson skadad och innan man hann göra sitt byte, gjorde Prespa sitt andra mål, vilket innebar 1-2 som stod sig halvleken ut.

Inledningen av den andra halvleken var åter hyfsad seplmässigt från hemmalaget, men man skapade inte några riktiga farligheter och det syns att man saknar självförtroende i laget, där det är få spelare som vågar hålla i bollen. Istället för kvittering utnyttjade Prespa att Stafsinge tryckte på framåt och gjorde matchavörande 1-3 i den 85:e minuten.

Tungt var bara förnamnet för Stafsinge, som nu passeras av Prespa i botten av tabellen. Stafsinge har redan på torsdag chansen till revansch när Assyriska, ett annat lag från den nedre regionen av tabellen kommer på besök till Stafsinge IP redan på torsdag. Det krävs nog seger i denna match och för att detta ska ske, behöver laget höja sig markant jämfört med matchen mot Prespa.

Två nya bekanta ansikten har anslutit till truppen . Mittfältaren Hugo Thörnqvist återvände för ett par veckor sedan från HÅFF och nu i dagarna blev det även klart med anfallaren Medion Kabashi från Vinberg. Det är också klart att lånet från FFF Denis Kelmendi lämnar och flyttar till USADe sedan tidigare skadade spelarna Fredrik Haag och Victor Ericsson är åter i träning, medan Edwin Jacobsson förväntas träna i veckan.

Laget: Dahlberg - Sebbe (Oscar C), Danne, Samuel, Oscar A (Filip) - Elias, Emil, Makrill, Albin (Arjan) - JC, Jasmin

Spelarbetyg

+++ Danne

++   Oscar C

+    Samuel


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 3 Sydvästra Götaland, herr 2020
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 04-05

Herr Senior 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link