Hoppa till sidans innehåll

Ny uddamålsförlust för Stafsinge

02 JUN 2019 21:44
Stafsinge lyckades inte få med sig någon poäng i mötet med topplaget Qviding från Göteborg. Qviding vann med 4-3 hemma på sitt kosntgräs på Valhalla.
  • Skapad: 02 JUN 2019 21:44

Stafsinge hade sedan Vinberg vunnit mot Hittarp under lördagen halkat ner under nedflyttningsstrecket och poäng mot starka Qviding var därför extra viktiga, för att inte halka efter i tabellen. Stafsinge hade fått tillbaka sin försvarsbjässe Daniel Johansson efter skada, men i gengäld saknades nu Fredrik Haag som utgick skadad mot Halmia senast.

Om Qviding visste man på förhand att det var ett anfallsglatt lag som gjort många mål i inledningen av serien och bla slagit Vinberg med 5-0 på sin hemmaplan. Matchen han knappt börja innan Qviding skapat ett jätteläge och endast Edwin Jacobssons fot på mållinjen förhindarade ett rekorttidigt baklängesmål. Även den efterföljande hörnan blev farlig och denna gång var det Emil Bengtssons tur att rädda på mållinjen. Qviding startade matchen i ett ursinnigt tempo och skapade ytterligare lägen där målvakt Mladen Galambos fick visa sig från sin allra bästa sida. Stafsinge lyckades dock reda ut den inledande anstormningen och började sakteliga att komma in i matchen och skapade också några halvchanser framför Qvidings mål. I den 20 minuten vann Stafsinge bollen och ställde om vilket gav till slut gav Elias Dehlryd chansen att avlossa sin fina högerfot och hans skott var välplacerat och otagbart för Qvidings målvakt - 1-0 till Stafsinge. 7 minuter senare fick Elias på nytt använda sin högerfot. Denna gång på en frispark från mitten av Qvidings planhalva. Frisparken hittade Daniel Johanssons panna som nickade ner bollen till Jesper Carlsson som slog in 2-0 till Stafsinge som nu spelade riktigt bra. Qvidings tränare agerade direkt och gjorde två byten efter dryga havltimmen spelad. Med fem minuter kvar tappade Stafsinge bollen på högerkanten och Qviding ställde blixtsnabbt om och efter diverse studsar trycktes bollen in i mål av Qvidings bäste spelare Julius Lindberg. Bara minuterna senare skulle samme Lindberg också kvittera till 2-2, vilket blev halvtidsresultatet.

I den andra halvleken var det åter Qviding som var det spelförande laget och man skapade också flera chanser. Allt som oftast var det nämnde Lindberg, som var inblandad. Stafsinge fick lita till sina kontringar, men man hade svårt att få med tillräckligt med folk upp i anfallen när möjligheterna skapades. Med kvarten kvar fick till sist Qviding in ledningsmålet, som hängt i luften. Målet kom till på en hörna, där Stafsinge missat markering på den bakre ytan. Stafsinge flyttade fram sitt lag och gick över till att spela med tre-backslinje, vilket också skapade större ytor bakåt. I den 81:a minuten raddade Mladen ett långskott, men returen hamnade olyckligt hos en helt fristående Qviding-spelare som kunde göra 4-2, vilket då kändes som spiekn i kistan. Men bara minuterna senare reducerade Albin Malmlöf, med ett distinkt direktavslut på ett inlägg från vänsterkanten. Stafsinge inledde därefter kvitteringsjakt och lyfte lite längre bollar in mot sina tre anfallare och skapade också lite tryck mot Qvidings försvar, men man lyckades inte nå någon kvittering, utan Qviding kunde jubla åt en trepoängare som innebär att man hakar på i toppen.

För Stafsinges del var detta årets femte fölust och den fjärde uddamålsförlusten. Denna gång gör laget en helt okej match och ibland måste man konstatera att man möter ett bättre lag, vilket man gjorde idag. Stafsinge ligger nu en poäng efter Vinberg, vilket innebär nedflyttningsplats. Stafsinge och Vinberg möts i ett hett och oerhört viktgt derby på torsdag, på Stafsinge IP.

Laget: Mladen - Casper (Arjan), Danne, Samuel, Oscar - Albin, Emil, Edwin, Elias (Filip) - Jasmin (Victor), Jesper

Spelarbetyg

+++ Mladen

++    Edwin

+      Elias


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 3 Sydvästra Götaland, herr 2020
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 04-05

Herr Senior 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link