Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort i genrepet

30 MAR 2019 15:01
Det blev oavgjort 2-2 i genrepet hemma på Stafsinge IP, mot divsion-2-kollegan Halmia. Detta sedan lagen spelmässigt haft varsin halvlek.
  • Skapad: 30 MAR 2019 15:01

Det var en för att vara träningsmatch, relativt stor publik som begett sig till Stafsinge IPs gräs för att bevittna mötet mellan seriekollegorna Stafsinge och Halmia. Hemmalaget var något brandskattat i truppen där sjukdom slagit ut flera spelare. Inte minst i backlinjen var det frånfall, vilket gjorde att unge Marcus Johansson fick ta plats från start, vilket han skötte fullt godkänt.

Efter att Stafsinge inlett bra de första fem minuterna med en bra målchans för Arjan Osmani, var det Halmia för hela slanten resten av halvleken. Halmia som kvalade till division 1 ifjol, visade upp ett snabbt passningsspel med stor rörlighet, vilket gjorde att Stafsinge mest fick jaga och försvara. 1-0 till gästerna kom i den 20 minuten på nick efter ett inlägg från Stafsinges högerkant. Mindre än 10 minuter senare var det dags igen då Halmia gjorde 2-0 efter ett fint anfall. Halmia hade sedan bud på fler, men 2-0 stod sig halvleken ut.

I andra korrigerade Stafsinge sitt lag och forwads kom lite längre ner i banan i defensiven, vilket gjorde att Halmia inte längre tilläts dominera på mitten. Istället började Stafsinge komma in i matchen och ca 10 minuter in i halvleken reducerade Elias Dehlryd från nära håll. Målet gav laget ny energi och bara fem minuter senare damp bollen ned framför anfallare Jasmin Barucic som petade in kvitteringen. Nu var det plötsligt Stafsinge som var det något bättre laget och det lag som skapade chanser. Några mer mål blev det dock inte utan matchen slutade oavgjort 2-2. Ett resultat som nog tränarduo Johansson/Carlsson är ganska nöjda med. I alla fall med att laget kunde ta sig samman, efter att blivit tämligen utspelat i första halvlek.

Nu gäller det att ladda för seriepremiär i Malmö mot Prespa Birlik på lördag. Innan dess möter laget dock Halmia Acadmey i DM på måndag hemma på Stafsinge IP.

Laget: Mladen - Marcus (Casper), Haag, Danne - Denis, Elias, Albin (Emmanuel), Edwin, Sebbe - Arjan (Bajgora), Jasmin


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 2 Västra Götaland, herrar
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09

Flickor 06-07

Flickor 04-05

Flickor 00-02 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 06

Pojkar 04-05

Pojkar 02-03

 

Herr Senior 

 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link