Hoppa till sidans innehåll

Seger i målrik tillställning

20 SEP 2020 09:44
Stafsinge besegrade nästjumbon Klippan på bortaplan med 5-4 efter att ha vänt underläge 4-2 i andra halvlek. Spelmässigt lämnade Stafsinges insats mycket annat att önska trots segern,
  • Skapad: 20 SEP 2020 09:44

I Stafsinge hade tränare Andreé Johansson gjort flera förändringar i startelvan jämfört med de senaste matcherna. Bla fick Christoffer Johansson, Fredrik Isaksson och målvakten Robin Gustafsson göra debut från start.

 Efter förra veckans förlust mot Waggeryd, stod det klart att Stafsinge inte har något annat att spela för än en så god placering som möjligt utan att ha möjlighet till topp-2. Kanske påverkade detta faktum att inställningen i de rödsvarta som började matchen allt annat än bra, mot nästjumbon Klippan. Redan efter en kvart spelad var Klippan i ledning med 2-0, där bägge målen tillkom efter tamt försvarsspel i Stafsinge. Medion Kabashi reducerade på nick efter en halvtimme, men Klippan skulle återigen utnyttja slarv i Stafsinge och göra 3-1. Det skulle bli ytterligare ett mål i denna målrika halvlek och denna gång var det Victor Ericsson som reducerade till 2-3. Också detta på nick. Resultatet stod sig halvleken ut och Stafsinge var det lag som borde vara mest nöjd med att bara ligga under med ett mål i halvtid.

 Tränare Andreé gjorde två byten direkt i halvtid och detta fick viss effekt. Stafsinge var nu det bättre laget som pressade på för reducering. Därför blev det en rejäl kalldusch när Klippan gjorde 4-2 i den 62:a minuten, efter en kontring. Stafsinges fortsatta spelövertag skulle dock ge utdelning. I den 72:a minuten sköt Simon Andersson in 3-4 i krysset och 10 minuter senare nickade Gustav Carlsson in kvitteringen 4-4. Klippan vars tabell-läge gjorde att man var tvunget att vinna matchen för att kunna hänga kvar, satsade framåt och detta gav stora ytor för Stafsinge att kontra. På tilläggstid kunde Medion Kabashi göra sitt andra mål för dagen och Stafsinge hade vänt matchen till seger 5-4.

 Trots segern var insatsen idag inte till belåtenhet. I nästa match krävs betydligt bättre takter då topplaget Hittarp kommer på besök till Stafsinge IP i säsongens sista hemmamatch.

 Laget: Robin – Robin (Casper), Samuel, Victor (Gustav), Jesper – Makrill (Filip), Christoffer(Edwin) – Simon, Emil, Fredrik (Aloand)

 Spelarbetyg:

+++ Simon

++ Medion

+  Edwin


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 3 Sydvästra Götaland, herr 2020
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 04-05

Herr Senior 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link