Hoppa till sidans innehåll

Stafsinge tappade åter ledning i slutminuten

19 MAJ 2019 09:07
Det blev tredje raka oavgjorda matchen för Stafsinge när man spelade 3-3 hemma på Stafsinge IP mot BK Olympic från Malmö. Stafsinge ledde med hela 3-0 i halvtid, men kunde alltså inte hålla undan.
  • Skapad: 19 MAJ 2019 09:07

Inför mötet med Olympic kom ett tungt avbräck då mittbacksgeneralen Daniel Johansson, tvingades lämna återbud med ryggproblem. På plussidan fanns att både Emil Bengtsson och Samuel Ohlsson åter fanns med i truppen. BK Olympic har börjat serien på ett väldigt bra sätt och en vinst skulle innebära att man hakar på i toppen av tabellen.

Matchens inledning var av karraktären Hawaii. Redan efter ett par minuter hade lagen skapat varsin vass målchans som dock inte resulterade i några mål. Stafsinge var, utan att på sågot sätt dominera, det lag som kändes farligare när man anföll och i den 19:e minuten tog man också ledningen. En bollerövring på egen planhalva gjorde att man kunde ställa om och lagkapten Emil Bengtsson slog en precis djupledspassning till Albin Malmlöf, som behörskat fri med Olympics målvakt, placerade in 1-0 till Stafsinge. Bara tre minuter senare var det dags igen. Yttermittfältaren Sebbe Lewinsson kom runt på kanten och slog ett lågt inspel som snyggt hoppades över av Jesper Carlsson, vilket gav anfallskollegan Jasmin Barucic, fritt spelrum att enkelt peta in 2-0. Inte nog med det. I den 30:e minuten nickade Fredrik Haag in 3-0 efter en fast situation, fint framnickad av Emil Bengtsson. 3-0 blev halvtidsresultatet och det var såklart med en god känsla som de rödsvarta vandrade in i omklädningsrummet

I andra halvlek svängde dock matchen helt. Stafsinge tappade allt eget spel och det var Olympic för hela slanten. Redan efter 10 minuter kom också första reduceringen till 1-3, vilket gav Olympic ny energi. Drygt 10 minuter senare kom nästa reduceringsmål. Ett mål som symboliserar Stafsinges andra halvlek väl, där passiviteten framför eget straffområde gav Olympics Simon Ståhl chansen ett helt oattackerad placera in 2-3-målet. Känslan var då att kvitteringen bara var en tidsfråga, men Stafsinge stretade emot och trots att spelet inte fungerade var det nu inget fel på inställningen. Klockade närmade sig 90 minuter och hemmasupportrarna började tro att det kanske skulle lösa sig trots allt. Då fick Olympic en hörna och på denna nådde Aron Nouicer högst och nickade in kvitteringen 3-3. Det var tunga Stafsinge-huvuden som åter kunde konstatera att man åkt på ett poängavgörande baklängesmål i slutet av matchen. Matchen slutade 3-3, men det kunde tom blivit ytterligare ett mål för Olympic, som hade ett skott i ribban på övertid.

Det positiva är i alla fall att Stafsinge nu har tre raka matcher utan förlust. Tyvärr är oavgjorda matcher inget som gör att man klättrar i tabellen. Det är också oroväckande att laget åter tappar spelet i andra halvlek. Nu väntar nytt skånskt motstånd i form av Eslöv, på bortaplan nästa lördag. Ett lag som blandat sina resultat hittills i serien.

Laget: Mladen - Casper, Haag, Victor, Oscar - Albin (Elias) Emil (Filip), Edwin, Sebbe (Samuel) - Jesper, Jasmin

Spelarbetyg

+++  Sebbe

++    Emil

+      Albin


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 2 Västra Götaland, herrar
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 034617211
E-post: This is a mailto link

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Lekis

Flickor 10

Flickor 08-09

Flickor 06-07

Flickor 04-05

Flickor 00-02 

Pojkar 11

Pojkar 10

Pojkar 08-09

Pojkar 07 

Pojkar 06

Pojkar 04-05

Pojkar 02-03

 

Herr Senior 

 

Dam Senior 

 

   Pantamera2

 

klart.se

 

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
InterSport
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Stafsinge IP

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 034617211
E-post: This is a mailto link