Hoppa till sidans innehåll

Bara oavgjort trots två man mer

25 AUG 2019 14:02
Trots ledning i halvtid med 2-0 och med två röda kort för Hittarp, lyckades Stafsinge inte besegra hemmalaget Hittarp under fredagskvällen. Matchen slutade till slut 4-4 efter att Stafsinge kvitterat i slutet av matchen.
  • Skapad: 25 AUG 2019 14:02

Stafsinge gör en bra första halvlek och kunde gå till halvtidsvila med 2-0. Redan i 8.e minuten nickade Jesper Carlsson in Sebbe Levinssons inlägg från kanten till 1-0. Stafsinge var klart bättre i första halvlek än Hittarp och hade fler chanser att öka på sin ledning. Efter en halvtimme fick Hittarps Jonathan Ohlsson sitt andra gula kort och fick därmed syna det röda kortet. Men en man mer på banan kunde Stafsinge kort därpå, öka på sin ledning till 2-0 genom Emil Bengtsson. Återigen var det ett nickmål, denna gången efter frispark från Makrill Johansson.

Det såg med andra ord väldigt bra ut inför den andra halvleken med tvåmålsledning och en man mer på banan. Det var då inte mycket som tydde på att Hittarp skulle kunna vända matchen. Men Stafsinge tappade spelet totalt i andra halvlek och efter 20 minuter hade Hittarp både reducerat och kvitterat till 2-2. Med kvarten kvar åkte Hittarp på sin andra utvisning och fick alltså Hittarp avsluta matchen med 9 man. Stafsinge gick då för seger och anföll med mycket folk. Men istället tog Hittarp ledningen med 3-2 i den 80:e minuten, när man utnyttjat ett försvarsmisstag i Stafsinge. Fyra minuter senare kunde dock Oscar Andersson kvittera på straff, sedan Makrill Johansson blivit fälld i straffområdet. Men otroligt nog lyckades det decimerade Hittarp åter att ta ledningen med 4-3 sedan Stafsinge misslyckats rensa bort bollen, som turligt studsat rätt för Hittarps Max Anderberg. Nu återstod endast tre minuter av ordinarie tid och Hittarp såg ut att gå mot, en efteromständigheterna, sensationell seger. I matchens sista minut räddade i alla fall Jesper Carlsson en poäng åt Stafsinge när han framnickad av Emil Bengtsson tryckte in 4-4. Stafsinge hann faktiskt med att skapa ett par hyfsade lägen på övertid men man lyckades inte förvalta dem, utan man fick besviket vända hemåt med en poäng.

Stafsinge hade behövt en seger i denna match och som matchen gestaltade sig, borde också så blivit fallet. All heder till Hittarps spelare som kämpade storstilat och höll uppe spelet trots sitt numerära underläge. Stafsinge är kvar på jumboplats, tre poäng upp till säker mark med 7 omgångar kvar. Det finns alltså gott om poäng att spela om ännu. Laget behöver visa att man kan göra två bra halvlek i samma match, vilket man haft svårt för under hela säsongen. Det som oroar mest är dock det hårt ansatta skadeläget i truppen. I nästa omgång på lördag väntar tuffast möjliga motstånd i form av serieledande Olympic på bortaplan.

Laget: Mladen – Casper, Gustav, Oscar A, Filip – Sebbe, Makrill, Oskar C – Edwin – JC, Emil

Spelarbetyg (A.A)

+++ Jesper C

++   Emil

+   Casper

 


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 3 Sydvästra Götaland, herr 2021
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 0702155107
E-post: This is a mailto link...

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Fotbollslekis
Flickor 2012-13-14
Flickor 2010-11
Flickor 2008-09
Pojkar 2012-13
Pojkar 2011
Pojkar 2010
Pojkar 2008-09
Pojkar 2007 
Pojkar 2005
Herr Senior
Dam Senior 

 Följ oss på
facebook.jpeginsta.jpegtwitter.jpeg

   Pantamera2

  

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
 Teamsportia
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 0702155107
E-post: This is a mailto link...