Hoppa till sidans innehåll

Förlust i måstematchen

29 SEP 2019 09:02
Det blev förlust i den så viktiga bortamatchen mot bottenkollegan IFK Malmö med 3-0 och därmed är chanserna små till fortsatt division 2-spel för Stafsinge.
  • Skapad: 29 SEP 2019 09:02

Stafsinge åkte till Malmö Stadion på lördagseftermiddagen med vetskapen om att en seger var ett måste mot IFK Malmö som parkerade näst sist i tabellen med en poäng mer än Stafsinge inför detta möte. Jämfört med senaste matchen mot Halmia saknades avstängda Jesper Carlsson och Gustav Carlsson.

Matchen började aningen avvaktande från bägge lagen och det gick inte att ta miste på att spelarna var medvetna om den stora betydelsen som matchen innebar. IFK Malmö hade mest boll men den stora chansen till ledningsmål fick Stafsinge efter dryga kvarten, då Aloand Alzhawi fint frispelade Albin Malmlöf som dock inte alls fick till sitt avslut i helt fritt läge inne i straffområdet. Därefter var det mycket Malmö. Hemmalaget hade både skott i ribban och var också nära flera yttreligare gånger att ta ledningen.

Halvleken såg ut att bli mållös, men de absolut sista minuterna skulle komma att avgöra matchen. I den 43 minuten tog Malmö ledningen när Stafsinge inte fått undan bollen i straffområdet och inte nog med de: På övertid gjorde Malmö också 2-0 innan domaren blåste för halvtidsvila.

Stafsinge bytte in en extra forward I Medion Kabashi i halvlek, men det skulle dröja innan man skapade några reduceringschanser. Första riktiga chansen kom först med 20 minuter kvar, när Edwin Jacobsson vann en duell på mittplan och hittade Aloand, som fick fri lejd mot Malmös målvakt, men hans avslut räddades av målvakten. Nämnde Aloand var den som skapade de cahnser som Stafsinge hade, men anfallsförsöken var bleka och Malmös försvar kunde enkelt avväpna Stafsinges många långa chansbollar. Det blev ingen reducering utan istället gjorde Malmö 3-0 i matchens sista spark.

Förlusten innebär att Stafsinge nu inte av egen kraft kan klara sig kvar i division 2. Chansen finns fortfarande men då krävs segrar i de två avslutande matcherna mot seriesegerjagande Ängelholm och i derbyt motVinberg. Samtidigt får inget av lagen ovanför Hittarp, Malmö och Prespa ta mer än max 1 poäng.

Laget: Mladen - Casper, Emanuel (Edwin) Samuel, Filip - Makrill, Sebbe - Oscar C(Medion), Aloand, Albin - Emil

Spelarbetyg

+++ Filip

++ Aloand

+  Mladen


Epost: Adressen Gömd
Stafsinge IF - Div 3 Sydvästra Götaland, herr 2021
Stafsinges kyrkväg 10
311 33 Falkenberg
Telefon: 0702155107
E-post: This is a mailto link...

Snabblänkar direkt till våra lag i Stafsinge IF

Fotbollslekis
Flickor 2012-13-14
Flickor 2010-11
Flickor 2008-09
Pojkar 2012-13
Pojkar 2011
Pojkar 2010
Pojkar 2008-09
Pojkar 2007 
Pojkar 2005
Herr Senior
Dam Senior 

 Följ oss på
facebook.jpeginsta.jpegtwitter.jpeg

   Pantamera2

  

Stort tack till våra sponsorer 

 

Strandbergs Buss
Ginsthem 
 Teamsportia
Falkenbergs Sparbank
Kontorsleverantören Halland
Roys Fönsterputs & Städ
Svenssons Fritidsmöbler
Bendiro
nattvandring
 

 

 

 

 

 

 

 

besöksräknare 

 

Antal besökare på denna sidan

sedan 2010-04-06

 

Postadress:
Stafsinge IF - Fotboll
Stafsinges kyrkväg 10
31133 Falkenberg

Kontakt:
Tel: 0702155107
E-post: This is a mailto link...